Wat doet SEO voor je bedrijf?

“Wat doet SEO voor je bedrijf en hoe helpt het je om je doelen te halen?”

Een Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie of SEO bedrijf verbetert de posities van je website in Google om zodoende meer bezoekers op je site te krijgen voor meer omzet en leads. Het betreft hier de toepassing een groot aantal disciplines zoals technische en content optimalisatie, en linkbuilding.

Het uiteindelijke doel van SEO is maximale omzet uit de organische, onbetaalde zoekresultaten te halen door de zichtbaarheid te maximaliseren van je website in Google.

SEO uitbesteden
SEO uitbesteden bij Netfort voor de hoogste posities in Google

Een SEO-bedrijf biedt bedrijven zoekmachine optimalisatie diensten om de online zichtbaarheid te vergroten. Zoekmachineoptimalisatie is het proces van het aanbrengen van wijzigingen in het ontwerp en de inhoud van je website zodat deze zeer interessant wordt voor Google.

Hoe beter je website geoptimaliseerd is voor Google, hoe eerder je website op de eerste pagina met zoekresultaten van Google zal staan op zoekwoorden en zoekzinnen die verband houden met jouw product of dienst.

SEO uitbesteden aan een SEO bedrijf

Het grootste voordeel van SEO uitbesteden aan Netfort is de ervaring die je inhuurt. Wij zijn zeer deskundig op het gebied van zoekmachines en helpen je daarmee om hogere posities te krijgen in Google.

De SEO specialisten van Netfort helpen je om meer organisch zoekverkeer naar je website te krijgen. Wij hebben alle kennis op het gebied van SEO. Daarnaast huren we experts in voor zaken die overige expertises vereisen, zoals teksten schrijven, grafische vormgeving en code-bewerkingen.

De SEO specialisten van Netfort bieden een scala aan diensten. De basis is:

 • Het beoordelen van je website met een deels geautomatiseerde site-audit.
 • Het ontwikkelen van een klant en branche specifieke SEO-strategie.
 • Een SEO strategie implementeren die je bedrijf helpt om doelen te bereiken.

Waaraan herken je een goed SEO bedrijf?

Bij Netfort wordt je website of webshop behandeld alsof hij van onszelf is. Dit betekent dat we beslissingen nemen over de optimalisatie van je website waarmee een maximale ROI (Return On Investment) bereik zal worden.

Je bedrijf zal daarmee zijn doelen bereiken, waaronder veel meer omzet uit “koning” Google. Een SEO specialist van Netfort zal je website flink onder handen nemen zodat je het meeste voordeel haalt uit de SEO overeenkomst die je aangaat.

Een echt SEO bedrijf inhuren

Een SEO bedrijf is een bedrijf die SEO diensten aanbiedt, en misschien als bijzaak webdesign. Een webdesigner is nooit per definitie een SEO specialist. Beide zijn totaal andere disciplines.Het inhuren van de SEO experts van Netfort om jouw bedrijf te helpen met het optimaliseren van je website voor Google heeft veel voordelen.

Je bedrijf laten groeien met SEO van Netfort

 1. Netfort helpt je om de zichtbaarheid van je website in Google te verbeteren.
 2. Netfort helpt je aan de juiste bezoekers/ doelgroep.
 3. Netfort levert meetbare SEO resultaten met o.a. een wekelijks positierapport.

Wij helpen je bedrijfswebsite aan topresultaten in zoekmachines

 • Netfort is een ervaren SEO bedrijf en helpt je website aan topposities in Google.
 • Met behulp van de nieuwste, modernste SEO-tools en strategieën weten we hoe je website sterk verbeterd kan worden.
 • En hoe je website een hoge autoriteit (domain authority) krijgt in Google.
 • Wij helpen je de juiste zoekwoorden te vinden om de best converterende bezoekers op je site te krijgen.
 • Wij zorgen ook voor de beste website-structuur die het perfect crawlen door Google mogelijk maakt.
 • Netfort onderzoekt welke wijzigingen je site nodig heeft op het gebied van content en ontwerp.

De hoogste posities in Google

Netfort geeft geen positie garanties, maar we helpen je zeker om hoger te scoren in Google. Daarom werken we in de meeste gevallen op no-cure-no-pay basis. Hoe beter je pagina’s geoptimaliseerd zijn op zoekwoorden en zoekzinnen, hoe groter de kans om nieuwe en relevante bezoekers te krijgen.

Naast het helpen aan goede posities in Google, helpen we je ook de kwaliteit van het verkeer naar je website te verbeteren.

Als je hoge posities hebt op zoekwoorden en -zinnen die precies overeenkomen met jouw product of service dan worden je bezoekers relevanter. En als je de juiste bezoekers op je website krijgt dan vergroot je de kans op meer omzet.

Met dan 70% van de online omzet komt uit de eerste pagina van de Google zoekresultaten. Dit komt door het vertrouwen van kopers in Google, of het vertrouwen in het algoritme van Google. Daarom zal een effectieve SEO-strategie van Netfort zeker zorgen voor meer omzet.

Meetbare SEO resultaten

Meetbare SEO
Meetbare SEO

Een andere manier waarop we jouw bedrijf laten groeien, is resultaten leveren die meetbaar zijn. In tegenstelling tot sommige traditionele marketingstrategieën, kunnen de vorderingen van een SEO-campagne eenvoudig worden gemeten.

Doormiddel van een periodiek SEO rapport zal je inzicht krijgen in de toegevoegde waarde van SEO op je website of webshop. Dit SEO-rapport bevat een gedetailleerd overzicht van de SEO-activiteiten, zoals posities en positieverbeteringen zowel lokaal, landelijk als internationaal.

Wat valt er allemaal onder “SEO werkzaamheden”?

Bedrijfs- en branche-evaluatie, diepgaande site-audits/ onderzoeken, het formuleren van (een) SEO-strategie(ën), SEO-tools installeren en configureren en doorlopende zoekmachine optimalisatie. Dit is wat we in grote lijnen doen als we het hebben over onze SEO service en support.

Onze SEO werkzaamheden omvatten verschillende processen met betrekking tot het optimaliseren van webpagina’s en websites (of webshops) in z’n geheel. Deze diensten worden geleverd om hoge rankings te bereiken op pagina’s met zoekresultaten van Google (SERP’s).

Het gaat hierbij altijd om het aanbrengen van wijzigingen aan de website, zodat deze in Google op bepaalde zoekwoorden of zoekwinnen hoger scoren.

Nu weet je wat we doen en waar we zoal aan werken!

Wat is de meerwaarde van een SEO specialist?

Een belangrijke taak van een SEO-specialist is het zoekwoordenonderzoek. Met welke zoekwoorden maak je de beste kans om nieuwe klanten te trekken, en waar bevindt zich het “laag hangende fruit” waarmee je snel kunt scoren?

Een zoekwoordenonderzoek komt tot stand d.m.v. verschillende technologieën. Hieronder gaan we er dieper op in.

Wat doet een SEO specialist?

Ten eerste wordt je website en de zoekmachine-vriendelijkheid ervan geëvalueerd. Dit betekend dat we kijken naar de huidige site-structuur en de inhoud (content), om zodoende factoren zoals de code van de site en de gebruikte zoekwoorden en zoekwoorddichtheid te checken.

Dit is de enige en beste manier van werken om de sterke en zwakke punten te bepalen waarop de nieuwe SEO campagne zal worden gebaseerd. Naast het analyseren van je website, kijken we ook naar jouw bedrijf en de branche waar je in zit.

Voordat we aan de slag gaan met het echte SEO-werk zullen we eerst je doelgroep en algemene bedrijfsdoelen in kaart brengen. Aan de hand van de uitkomst kunnen we beter beslissen wat er moet gebeuren om je website hoge posities te geven in Google.

Plan van aanpak bij website optimalisatie

Na een diepgaande analyse van je huidige site en een onderzoek naar je branche, doelgroep en concurrenten kunnen we beginnen met het echte SEO-werk. De SEO-strategie zal afhangen van het soort bedrijf en jouw doelen en wensen.

Als ervaren SEO bedrijf zullen we hierbij gebruik maken van wat we tegen zijn gekomen tijdens de website-audits en het branche-onderzoek.

Een onderdeel van deze strategie omvat een zoekwoordenonderzoek zodat we pagina’s met zoekwoorden en zoekzinnen gaan gebruiken die het meest worden gebruikt door de doelgroep. Ook wordt onderzocht wat we het beste kunnen doen om je concurrenten verslaan. Wat zijn hun sterke en vooral, wat zijn de zwakke punten waar we lessen uit kunnen trekken en waar voordeel uit te halen is?

Deze onderzoeken kunnen we vooraf, tussentijds en naderhand aan je overleggen zodat je weet waar we als SEO-bedrijf aan werken. Aangezien niet elke ondernemer en website-eigenaar de terminologie van digitale marketing begrijpt kun je ons op elk moment al je vragen stellen.

SEO plugins en tools

Tijdens de SEO-overeenkomst maken we gebruik van een groot aantal plug-ins, modules, tools en systemen. Vooraf en tijdens de SEO campagne bepalen we welke van deze tools we gaan gebruiken. Wat je zelf moet aanleveren zijn voornamelijk analytische tools zoals Google Mijn Bedrijf, Search Console en Analytics. Hiermee kunnen zowel wij als jezelf al heel wat monitoren en controleren.

Als je deze tools instelt voordat we wijzigen aan je website doorvoeren, zorgt je ervoor dat jezelf elke stap van de SEO campagne kunt visualiseren en volgen, nu en in de toekomst. Uiteraard helpen wij je hierbij.

Als ervaren SEO specialisten zullen we je vertellen wat de juiste tools en SEO-plugins zijn die je het beste kunt gebruiken. Hiermee zal je het meeste voordeel halen uit SEO.

Uitvoerende Google optimalisatie werkzaamheden

Zodra de SEO software is ingericht en de tools en plugins zijn geïnstalleerd kunnen we beginnen met het echte werk; het optimaliseren van de website zodat je hoog komt te staan in de zoekresultaten van Google.

Dit begint meestal met on-page SEO. Deze werkzaamheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Waar mogelijk en wenselijk de code opschonen
 • Pagina’s mobile- en gebruiksvriendelijk maken
 • De navigatie en linkstructuur optimaliseren

Dit laatste omvat ook het samenstellen van een lijst met gerichte zoekwoorden die je kunt gebruiken bij je site-structuur, menu-structuur en interne links. In deze fase van zoekmachine optimalisatie behandelen we ook de off-page of off-site SEO.

Mogelijk heb je zelf geen directe controle over off-site factoren, zoals het toevoegen van machtigingen of het tot stand brengen van koppelingen met Google Analytics of bijvoorbeeld Facebook. We zullen je in ieder geval suggesties doen voor het verbeteren van off-page factoren. Ook hierin kunnen we je diepgaand begeleiden.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend creatief proces

Google blijft zijn algoritme aanpassen zodat de zoekresultaten goed blijven aansluiten bij de zoekopdrachten. Na elke Google-update moeten we opnieuw bekijken wat dit betekend voor jouw website, en wat er aangepast zal moeten worden.

Grote en kleine wijzigingen zorgen ervoor dat je website hoge posities houdt in Google. Wij leveren doorlopende SEO support overeenkomsten om zo de zichtbaarheid en je posities in Google te waarborgen.

Doorlopende SEO support kan volledige SEO zijn, maar ook:

 • Verder zoekwoordenonderzoek naar bijvoorbeeld trends
 • Tekstschrijven voor blogs
 • Linkbuilding
 • Monitoring
 • Updateservice van CMS of extensies/ plugins

Als gespecialiseerd SEO bedrijf blijven we op de hoogte van de laatste technieken en het laatste nieuw op SEO gebied. Dit stelt ons in staat om het succes van de SEO inspanningen voor je bedrijfswebsite op lange termijn te verzekeren.

;