Web Design Services

WordPress Webdesign & SEO

Iedereen kan met WordPress werken, maar om er zakelijk het uiterste uit te halen heb je specifieke kennis nodig. Wij hebben die kennis.

Professioneel en Goedkoop Online

Jij bent op zoek naar een professionele responsive website voor je bedrijf? En dat moet goedkoop en zonder al teveel rompslomp? WordPress specialist Netfort heeft jarenlange ervaring met WordPress, het beste en meest gebruiksvriendelijke CMS systeem. Of het nu een eenvoudige standaard website of shop moet zijn of volledig op maat, ons team heeft alles in huis voor jouw online succes! Ook bieden wij technisch WP Onderhoud en Support voor een goed functionerende en veilige website.

SEO & gebruiksvriendelijk

Professioneel & goedkoop

Responsive ontwerp

Snelle hosting met cPanel

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Voor elk budget vinden we gegarandeerd een passende oplossing. Onze websites zijn schaalbaar zodat je klein kunt beginnen en later onbeperkt functionaliteiten en content kunt toevoegen.

Bij WordPress specialist Netfort uit Kampen helpen we je bij de keuze uit duizenden professionele templates en plugins die naar wens aan te passen zijn. Hiermee bespaar je enorm op de ontwikkelingskosten en zo houden we het betaalbaar!

Om goed gevonden te worden in Google installeren en configureren we de beste SEO plugins. Bij Netfort krijg je gegarandeerd een website die optimaal te vinden is in de organische zoekresultaten.

Online verkopen met WooCommerce

Was WooCommerce enkele jaren terug nog een dwerg in de wereld van webshop software, tegenwoordig is het een volwaardig webshopsysteem. Zeker als je start met e-commerce en niet meteen al te veel kosten wil maken is WooCommerce qua gebruiksgemak en leercurve het beste webwinkel pakket. Een ander voordeel is de hosting. Omdat WordPress met WooCommerce een “licht” pakket is heb je meestal voldoende aan een relatief eenvoudig en goedkoop webhostingpakket.

Het enorm aantal ontwikkelde vaak gratis plugins hebben van WooCommerce een volwaardig webshopsysteem gemaakt. Ben je voornemens een webshop te beginnen, dan is WordPress met WooCommerce de beste keuze!

WordPress SEO

Om goed gevonden te worden in Google implementeren we SEO technische aspecten. Met o.a. het soort hostingpakket, de template, sitemap(s) en de structuur zorgen we ervoor dat je WordPress website optimaal te vinden is voor jouw doelgroep.

Werk je voornamelijk lokaal of regionaal dan zijn er zeer effectieve mogelijkheden om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wat te denken van een koppeling met Google Mijn Bedrijf. Op de juiste manier ingericht kunnen we je volledige bedrijfsinformatie weergeven op Google Maps en in Google Search. Klanten zullen hiermee snel en doeltreffend hun weg vinden naar jouw bedrijf!

Onze projecten

Bekijk ze allemaal

Wat zeggen klanten?

Bekijk meer beoordelingen

Nieuw: Overstappen van Magento naar WordPress / WooCommerce

Netfort’s WordPress specialisten kunnen je (oude) Magento webshop migreren of overzetten naar een WordPress met WooCommerce omgeving. Een groot aantal Magento gebruikers ziet op tegen de overstap naar Magento 2 vanwege de kosten en/of het gebrek aan goed werkende plugins, of het verlies van op maat gemaakte functionaliteiten. Dan is het goed om te weten dat we je webshop inclusief content kunnen overzetten naar WordPress.

Met WordPress is tegenwoordig een zeer professionele webshop te bouwen. Ook zijn de updates, de hosting, het onderhoud en het werken met WordPress vele malen eenvoudiger en dus goedkoper.

Bang voor het verlies van Google posities? Met onze kennis van SEO wordt het verlies van je SEO inspanningen tot een minimum beperkt. Oude, belangrijke URL’s worden deskundig omgeleid naar de nieuwe pagina’s binnen WordPress met behoud van waarde.

Zie ook de case study "Van Magento naar WordPress".

WordPress betalen in termijnen

Wij realiseren ons dat een website een flinke investering kan zijn. Zeker als startende ondernemer krijg je te maken met enorm veel kosten die niet altijd voorzien zijn. Als je het meteen goed wil aanpakken krijg je bij het laten maken van een website te maken met kosten voor bijvoorbeeld je domeinnaam, de hosting, het al dan niet periodieke website onderhoud, logo, huisstijl, fotografie, eventuele kosten van de bank in het geval van een webshop etc etc.

Dan is het goed te weten dat er bij ons altijd een mogelijkheid is om gespreid te betalen. Hierin kunnen ook de kosten opgenomen worden voor hosting en onderhoud. Voor een paar tientjes per maand ben je snel professioneel online en krijg je support in de breedste zin.

Vraag geheel vrijblijvend naar een kostenoverzicht!

Interesse in WordPress?

Vraag nu je gratis offerte aan!

Bij Netfort uit Kampen kun je terecht voor het hele webdesign traject; van domeinnaamregistratie tot hosting en van logo ontwerp tot zelfs de volledige marketing.

Beoordelingen

Bekijk alle reviews