Google Ads van Netfort Kampen

Google Ads Marketing

Adverteren in Google Search, Maps, YouTube en het "Display Netwerk"? Netfort uit Kampen haalt het maximale uit je Google Ads campagne!

Wil je het maximale uit Google Ads halen? Ads-specialist Netfort Kampen verzorgt het complete traject voor je. Jouw campagne met daarin de advertentiegroepen en advertenties wordt door ons opgezet, getarget, gemonitord en geoptimaliseerd.

Netfort Kampen verzorgd de Google Ads campagne, inclusief het inrichten van Google Analytics met doelen en koppelingen. Zeker in combinatie met SEO zorgt dit voor een lagere klikprijs en meer conversie vanwege de relevante geoptimaliseerde landingpagina’s.

Het resultaat verschilt per website of webshop, bedrijf en branche. Je kunt er van uit gaan dat we alle kennis inzetten voor een maximaal rendement. Het voordeel van Google Ads is dat je vanaf het live gaan direct (meer) bezoekers tegemoet kunt zien.

Van jou wordt verwacht mee te denken over je doelstellingen van Google Ads, waaronder X%-stijging van het aantal bezoekers, verkopen of leads, doorgeven waar je bedrijf onderscheidend in is, het doorgeven van zoekwoorden, de doelgroep benoemen en het kenbaar maken van de huidige conversieratio, concurrenten etc. Samen met jou verzorgen we de beste advertentiecampagne denkbaar!

Adverteren met Google Ads

Jouw campagne met daarin de advertentiegroepen en advertenties wordt door ons opgezet, getarget, gemonitord en geoptimaliseerd. Hiermee haal je het maximale uit Google Ads bij Netfort Marketing & ICT uit Kampen!

Gericht adverteren

Op zoek naar klanten in je omgeving of misschien zelfs buiten de landsgrenzen? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis.

Je hebt al een campagne lopen?

Meestal kunnen we daar mee verder werken. Na een korte check wordt bepaald of we verder gaan met je huidige campagne, of dat er winst te behalen is met een nieuw op te zetten campagne.

Voor hoe lang?

Bij Netfort zit je nergens aan vast, je mag zonder opgave van redenen stoppen wanneer jij dat wil. Daarmee heb je de kosten zelf in de hand. Echter raden we aan om tenminste 3 maanden door te zetten, er gaat nu eenmaal tijd zitten in het verzamelen van data.

Kosten Google Ads

Afhankelijk van de Google Ads campagne betaal je een starttarief. Daarna bepaal je zelf de maximale kosten per maand voor Google Ads. Meestal raden we aan om te starten met een bedrag van rond de € 300,- per maand voor een kleine tot middelgrote campagne. Voor het verder optimaliseren van de Ads campagne worden ook kosten in rekening gebracht.

Het beheer van je Google Ads account overdragen aan ons is eenvoudig en geheel gratis. Netfort M&I uit Kampen zorgt gegarandeerd voor kostenbesparing en veel meer rendement.

Stel je vragen

Vragen over Google Ads? Stel ze gerust via onderstaand formulier.

Neem contact op voor de laagste kosten en hoogste ROI.

Beoordelingen

Bekijk ze allemaal