Beoordelingen

Wat zeggen klanten over Netfort? Een greep uit de laatste beoordelingen die we kregen via Klantenvertellen.nl, Google Places en Facebook.

"Laat deze jongens hun werk doen en je krijgt de hoogst mogelijke posities van al je zoekwoorden. Wij hebben velen projecten bij Netfort lopen, tot nu toe allemaal met succes afgerond."
Kaashandel Peters: SEO & Webdesign
W. Peters
Eigenaar Goudse Kaas Shop
"Netfort heeft ons veel nieuwe klanten opgeleverd. We zijn goed te vinden op het internet door hun kennis van SEO en marketing. Als je een goed vindbare website of webshop nodig hebt moet je in Kampen zijn!"
JW Nieuwenhuis
Eigenaar Nieuwenhuis Auto's
"Ze hebben me weer goed geholpen met mijn producten op AMAZON Duitsland te zetten. Nou eens zien hoeveel de omzet gaat worden. Heren, weer hartelijk bedankt!"
Gerard Tolkamp
Eigenaar kuehlmoebel247.de
"No-nonsense en maximaal resultaat. Dat is mijn ervaring met Netfort en ze maken het altijd waar. Gelukkig maar, want praatjes vullen nog steeds geen gaatjes (hoewel sommige 'collega's' er anders over denken)."
Rutger Steenbergen SEO
Rutger Steenbergen
Eigenaar SEO Zwolle
"Alleskunners op Wordpress, Joomla en Magento gebied."
A. Spaansen
Spaansenmedia
"Vandaag op gesprek geweest bij Netfort, een heel fijn gesprek gehad en je hebt meteen te maken met experts die een passie hebben voor SEO optimalisatie. Uiteraard heb ik ze gevonden via google op een hoge positie en is het meteen duidelijk dat je bij de goede partij zit."
Alexander de Jong Netfort beoordeling
A. de Jong
Babysteps Footwear
"Sinds mijn samenwerking met Netfort is het bezoekersaantal flink gestegen. En daarnaast is het heel fijn dat er altijd iemand voor me klaar staat die met me mee denkt over verbeteringen voor mijn site!"
Leonie van Mama Schrijft
Leonie
Copywriter en eigenaar Mamaschrijft
"Goed advies en mooie resultaten behaald!"
Jeffrey van Winsum
Jeffrey van Winsum
Marketeer Brezo BV
Als je op zoek bent naar "Deskundig, oplossingsgericht en betrokken" zit je bij Netfort 100% goed! Wij hebben een meer dan 10 jaar lopende samenwerking en zijn daar uiterst tevreden over.
SEO voor Vitaminecompleet
Jeroen Duijker
Eigenaar Vitaminecompleet