Website laten maken Kampen

Website laten maken in Kampen

Conversiegericht webdesign voor ondernemers uit Kampen, inclusief SEO en Google Ads voor maximale omzet.

Webdesign Kampen

Klaar met hoge prijzen en loze beloftes van accountmanagers of onprofessionele "wij werken vanuit huis" bedrijfjes voor het laten maken van een website? Maar wil je wel graag een professionele website laten maken door een bedrijf uit Kampen omdat dat nu eenmaal makkelijker communiceert?

Je bent ondernemer en let op de kleintjes. Daarbij ga je op zoek naar een website bouwer die goed werk levert en een nette marktconforme prijs rekent. Ook wil je niet vastzitten aan maandelijkse kosten, onvoorziene nacalculaties of onduidelijke contracten. Het liefst een website bouwer in Kampen. Dan zit je bij Netfort goed! Netfort werkt vanuit een gemakkelijk bereikbaar kantoor aan de Stoomstraat 1a in Kampen.

Al jarenlang is Netfort M&I hét toonaangevende bedrijf voor het laten maken van een website in Kampen. Onze standaarden zijn erg hoog en dagelijks werken we onze kennis bij op het gebied van webdesign, marketing en ondernemerschap. Die combinatie zorgt ervoor dat we als geen ander een bedrijfswebsite in bijvoorbeeld WordPress kunnen maken voor elk soort onderneming in elke branche.

Nieuwe website laten maken

Wat zijn je wensen en wat wil je bereiken met de site? Dat brengt Netfort Webdesign Kampen nauwkeurig in kaart, zodat je site aan al je eisen en ambities voldoet.

Marketing

Je hebt niets aan een onvindbare website. Moet jouw website alleen in en rond Kampen gevonden worden of toch liever landelijk? En wat doen we met Social Media en adverteren? 

Webdesign

Zijn je wensen, doelen en ambities duidelijk? Dan bouwen we de best mogelijke website voor jouw bedrijf. Dit proces is online te volgen en jekunt hierbij vragen stellen en bijsturen; telefonisch, per email of bij ons op kantoor in Kampen.

Je nieuwe website online

Ben je 100% tevreden met je nieuwe site, dan zetten we hem live. Ook dan blijven we met je in contact voor eventuele aanpassingen, en je hebt na oplevering nog een half jaar garantie op de goede werking van je website.

Van webdesign tot marketing bij Netfort Kampen

Wil je een website laten maken dan informeren we je over wat er zoal komt kijken bij het bouwen van een nieuwe website of webshop, en wat er mogelijk is met betrekking tot het onderhoud en de marketing. Bij webdesign bedrijf Netfort M&I Kampen kun je terecht voor het volledige webdesign traject; van domeinnaamregistratie tot webhosting en van SEO tot social media marketing en Google Ads.

Wij hebben de kennis en ervaring om voor elk bedrijf een website of webshop te maken die gemakkelijk te onderhouden is en goed te vinden in Kampen en omgeving, zoals IJsselmuiden en Genemuiden, op je producten of diensten. Maar ook voor het vindbaar maken van je website in heel Nederland of zelfs internationaal kun je bij ons terecht. Voor diverse bedrijven hebben we SEO vriendelijke websites gemaakt die goed gepositioneerd staan in grote delen van de wereld.

Beoordelingen

Meer beoordelingen

Je nieuwe website online

Als je website klaar is en online staat vraag je je misschien af hoe het nu verder gaat. In een voortraject hebben we de mogelijkheden besproken, maar misschien heb je aanvullende ideeën of vragen. Dan is het goed om  te weten dat Webbureau Netfort uit Kampen ook na de livegang voor je klaar staat. Voor vaste klanten zijn we ook 'savonds en in het weekend bereikbaar, en kun je langskomen aan de Stoomstraat 1a in Kampen wanneer het jou schikt.

Webdesign Kampen; betalen in termijnen

Een website laten maken is hoe dan ook een investering. Dan is het goed om te weten dat je bij Netfort altijd in maandelijkse termijnen kunt betalen. Hierin kunnen we ook de kosten voor bijvoorbeeld de domeinnaam, de webhosting en het eventuele vervolgtraject voor zoekmachine optimalisatie meenemen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Webdesign Kampen

Enkele opmerkingen van klanten

  • "Onlangs een paar webdesign offertes opgevraagd in Kampen en ze vragen met gemak enkele duizenden euro's voor een eenvoudige website."
           Lucas, Kampen
  • "Mijn neefje maakte voor mij een gratis website. Binnen 3 maanden was hij gehackt!"
           Nuri, Zwolle
  • "Ik dacht dat elk webdesignbureau goed was in SEO omdat ze dat nu eenmaal vermelden op hun site, dat bleek een dure vergissing."
           Sophie, Aalsmeer
Webdesign Kampen; een website laten maken

Zelf je website of webshop bijwerken

Als je een website hebt laten maken dan wil je niet voor elke aanpassing afhankelijk zijn van anderen. Zelf je website beheren is leuker en vooral veel effectiever. Daarom bouwen de webdesigners van Netfort Kampen je website in WordPress. Dit betekend dat je hem, na een eventueel leermoment, zelf kunt bijhouden. Het WordPress CMS heeft een intuïtieve beheeromgeving (backend) waar je erg snel je weg in zal vinden. 

Een tekst wijzigen, en afbeelding toevoegen of een product-pagina aanmaken? Geen probleem, je hebt alle vrijheid met een website van Netfort. Zelfs het toevoegen van een functionaliteit in de vorm van een plugin is kinderspel. En kom je er even niet uit dan staat Netfort ook na de garantieperiode voor je klaar!

Ook interessant: SEO in Kampen!

Website laten maken in Kampen? Vertel ons wat je wensen zijn.

Netfort heeft een groot aantal ondernemers uit Kampen geholpen aan een nieuwe website waaronder Brezo, Triacon, A4 Hydrauliek, Kagas en Zuiderzeehaven. Websites die naar tevredenheid zijn opgeleverd en die voldoen aan de modernste standaarden voor webdesign en SEO.

Netfort Marketing & ICT
Stoomstraat 1a
8263 AT Kampen.
Tel. 038-3338838
Email info@netfort.nl

Webdesign Kampen

Bekijk meer websites