Netfort Marketing & ICT uit Kampen

Netfort is van oorsprong een gespecialiseerd SEO bedrijf. Sinds 2007 ontwikkelt Netfort ook Magento en WordPress websites en webshops met als grote meerwaarde de creativiteit, flexibiliteit, gebruiksgemak en een goede opname en vindbaarheid in zoekmachines. Dit is onze passie. Organisaties en projecten ondersteunen met een goed concept en technisch oplossingen waardoor online doelstellingen worden behaald.

Netfort bestaat in de huidige samenstelling sinds 1 oktober 2009 en is gevestigd in Kampen. Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van 2 eenmanszaken en bestaat uit 2 vaste medewerkers, 4 parttime medewerkers, wisselende hooggeschoolde stagelopers en een breed netwerk van (freelance) specialisten.

 

Tonny Duiveman, eigenaar en SEO specialistTonny Duiveman, eigenaar & SEO consultant Netfort M&I

SEO, WordPress en Magento

Je kunt bij ons terecht voor SEO, WordPress en Magento, maar ook voor Joomla, SEA, domeinnaamregistraties en hosting. Alles komt met support in de breedste zin. Ons volledige diensten overzicht vind je hier. Onze responstijd per email en social media is gemiddeld 2 uur. Ons kantoor is (sinds 2022) gevestigd aan de Stoomstraat 1a in Kampen (tegenover Koskamp, naast Aktieshirts). 

 

magento wordpress joomla