Local Seach Optimization van Netfort

Local SEO - Lokaal of regionaal hoog in Google

Je website hoog in de zoekresultaten met zoekwoorden in de omgeving van je vestigingsplaats. Vraag naar een verhelderend Local SEO Consult bij Netfort M&I Kampen.

Bied je ook of zelfs uitsluitend lokaal of regionaal producten of diensten aan, dan is het van belang om gevonden te worden in de buurt van je vestigingsplaats. Gevonden worden op zoekwoorden en -zinnen al dan niet in combinatie met plaatsnamen levert je veel klanten op. Hoog in Google Search, Google Maps en Google Local (Local 3-pack / Google Mijn Bedrijf) is van het grootste belang voor elke onderneming.

Bij regionale of Local SEO optimaliseren we bestaande pagina’s, en worden waar nodig nieuwe pagina’s ontwikkeld. Deze pagina’s worden gekoppeld aan je huidige of nog te maken Google Mijn Bedrijf pagina. Hiervoor doen we o.a. een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek, maken we geoptimaliseerde teksten op SEO vriendelijke pagina’s en zorgen we voor een perfecte linkstructuur.

Bij Local SEO blijven behaalde zoekwoorden posities van jou! Netfort werkt niet met zogenaamde gecodeerde landingpages waarbij de stekker er uit wordt getrokken zodra je niet meer betaalt. Je hebt de volledige regie in handen. Daar verandert niets aan nadat onze Local SEO strategie beëindigd is en geldt voor zowel lokale SEO, landelijke SEO als internationale SEO werkzaamheden.

Effective Local SEO Solutions

Netfort M&I Kampen zorgt ervoor dat je bedrijf niet alleen lokaal op desktop computers wordt gevonden, maar zeker ook op mobiele apparaten. Wij zorgen voor de beste posities van je website en Google bedrijfsvermelding (GMB) in de zoekresultaten en Google Maps. Daarnaast krijg je bij ons een gratis Google Stack die je Google Local resultaten een flinke boost geeft; Local SEO on steroids!

Lokaal gevonden worden of Local SEO is erg belangrijk, ook voor bedrijven die niet afhankelijk zijn van klanten uit de regio. Een goede vindbaarheid met je website of je Google Mijn Bedrijf vermelding zorgt voor meer autoriteit en omzet.

Effective Web Development Solutions

Stel je vraag

Laat Netfort je helpen bij je vindbaarheid in Google Local.

Voor een fractie van je marketingbudget helpt Netfort M&I Kampen je aan meer omzet met Local SEO.

Beoordelingen

Alle beoordelingen