Local Seach Optimization van Netfort

Local SEO

Hoog in de zoekresultaten in de omgeving van je vestigingsplaats.

Bied je ook of uitsluitend lokaal of regionaal producten of diensten aan, dan is het van belang om gevonden te worden op zoekwoorden en -zinnen in combinatie met plaatsnamen, of in de regio van je vestingsplaats.

Bij regionale SEO optimaliseren we bestaande pagina’s, en worden waar nodig nieuwe pagina’s ontwikkeld. Deze pagina’s worden gekoppeld aan je huidige of nog te maken Google Mijn Bedrijf pagina('s). Hiervoor doen we o.a. een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek, maken we geoptimaliseerde teksten op SEO vriendelijke pagina’s en zorgen we voor een perfecte linkstructuur.

Behaalde zoekwoorden posities blijven van jou! Netfort werkt niet met zogenaamde gecodeerde landingpages waarbij de stekker er uit wordt gehaald zodra je niet meer betaalt. Je hebt de volledige regie in handen. Daar verandert niets aan zodra onze SEO werkzaamheden gestopt zijn en geldt voor zowel lokale SEO, landelijke SEO als internationale SEO werkzaamheden.

Effective Local SEO Solutions

Netfort zorgt ervoor dat je bedrijf niet alleen lokaal op desktop computers wordt gevonden, maar zeker ook op mobiele apparaten. Wij zorgen voor de beste posities van je website en Google bedrijfspagina.

Lokaal gevonden worden is erg belangrijk, ook voor bedrijven die niet afhankelijk zijn van klanten uit de regio. Goede vindbaarheid met je website of je Google Mijn Bedrijf vermelding zorgt voor meer autoriteit en omzet.

Effective Web Development Solutions

Stel je vraag

Laat Netfort je helpen bij je vindbaarheid in Google Local.

Voor een fractie van je marketingbudget helpt Netfort je aan meer omzet.

Beoordelingen

Alle beoordelingen