Web Development Services

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

Netfort voorziet je van de juiste SEO adviezen, strategieën en implementaties, en dat al meer dan 15 jaar. Professionele SEO laat je over aan de echte zoekmachine optimalisatie specialist.

Begonnen als gespecialiseerd SEO bedrijf zijn we inmiddels succesvol in meerdere online disciplines. De vindbaarheid van websites in zoekmachines, in goed Nederlands “zoekmachine optimalisatie”, staat echter nog altijd aan de basis van Netfort Kampen. Professionele SEO was en is nog steeds ons dagelijks werk.

Effectief

SEO werkt beter dan elke andere vorm van marketing. Aantoonbaar meer klanten en omzet.

Goedkoop

Goede posities zorgen voor gratis bezoekers. Ook de Adwords kwaliteitsscore zal sterk verbeteren.

De beste keuze

Onderzoek naar de beste ranking factoren garanderen je de juiste SEO adviezen en implementaties.

Maak gebruik van SEO Support bij Netfort en krijg de hoogst mogelijke posities in Google. Netfort onderzoekt en optimaliseert jouw website of webshop doorlopend op alle gebieden. De lijst met controlepunten is te lang om op te sommen, en verschilt per website en per branche. Neem contact met ons op om je concurrenten voor nu en in de toekomst ver achter je te laten!

Je krijgt wekelijks een zoekmachine optimalisatie rapport van de zoekwoorden waar we ons het meest op focussen. De getargete zoekwoorden plaatsen we in SEO monitoring, analyse en optimalisatie software. Dit is je persoonlijke SEO omgeving waar je zelf zaken kunt zien als positie verbeteringen per dag, week, maand of vanaf het begin van de campagne.

83%

Meer verkeer uit Google

42%

Lagere Bounce Rate

38%

Langere Time On Site

21%

Meer pagina's per bezoek

Van lokaal tot internationaal

Onze SEO specialisten implementeren de modernste zoekmachine optimalisatie technieken en informeren je over alles wat van belang is. Meestal realiseren wij al hogere posities in slechts drie weken tijd; lokaal, regionaal, nationaal of internationaal.

Magento en WordPress SEO

Naast algemene SEO bieden wij specialistische Magento en WordPress SEO Support. Hierbij zorgen we ervoor dat jouw website of webshop perfect ingericht wordt voor een optimale vindbaarheid in Google Search, Images en YouTube.

Wat doen we als gespecialiseerd SEO bedrijf?

Omdat de kosten voor Google Adwords en social media advertenties flink op kunnen lopen kiest het overgrote deel van de ondernemers voor SEO. Soms naast adverteren, maar vaak genoeg als enige marketinginstrument. Goed uitgevoerde SEO levert immers een constante bezoekersstroom op tegen relatief lage kosten. Zelf SEO doen is een optie, maar houd er rekening mee dat SEO een vak apart is waar erg veel tijd en kennis mee gemoeid is. Wat komt er allemaal bij kijken om goed gevonden te worden? Hierbij enkele basispunten;

Kennis van Zoekmachine Optimalisatie

Dit is een inkoppertje, maar met te weinig kennis van zoekmachine optimalisatie ga je gegarandeerd fouten maken en draait het op niets uit. Zoals gezegd heb je voor het uitvoeren van professionele SEO veel tijd en kennis nodig. Met grote regelmaat veranderd Google de regels om hoog te kunnen eindigen in de zoekmachine. Dit vereist langdurig onderzoek, een groot aantal maandelijkse leermomenten, veel testen en vooral geduld. En omdat elke branche en elk zoekwoord anders benaderd dient te worden zijn er, op enkele basistechnieken na, geen standaard af te werken SEO lijstjes beschikbaar.

Besteed je professionele SEO uit aan Netfort dan weet je zeker dat alle kennis voor moderne SEO aanwezig is en toegepast wordt.

Technisch SEO

Om een website goed te laten ranken in de zoekresultaten moet de technische kant optimaal in orde zijn. De meeste websites kunnen verbeterd op onderdelen zoals htaccess, robots.txt, snelheid, canonical's, metadata, responsive design, cache, maar ook zoekwoorddichtheid en "proof" woorden, social signals, linkprofiel, content (en content freshness) etc etc.. en alles wat we gedurende de werkzaamheden zeker zullen tegenkomen. Pak je dit niet op dan leveren alle vervolg SEO werkzaamheden weinig tot geen resultaten op. Netfort checkt tijdens de duur van de SEO overeenkomst regelmatig de website op technische aspecten. Eerst handmatig en daarna voornamelijk door middel van een geautomatiseerde "websiteaudit". De uitkomsten hiervan krijg je indien gewenst wekelijks per email toegestuurd.

Content

Nadat de techniek in orde is zal er gekeken moeten worden naar de content. Content is een breed begrip betekend alles wat er op je website staat. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, video's, metatags, sitemap('s), plugins of extensies etc. Google ziet graag dat je website up to date is voor wat betreft content en techniek. Hierbij hoort onder meer het aanpassen en uitbreiden van teksten, categorieën en blogberichten en het bijwerken van CMS systemen em extensies. Maar ook externe content heeft onze aandacht. Hoe ga je om met je social media kanalen en hoe verhoudt zich dat tot de SEO inspanningen?

Concurrentie

Waarom staan je concurrenten er beter voor? Is het toeval of maken ze echt werk van zoekmachine optimalisatie? Er zal tenminste onderzocht moeten worden of ze;

  1. Een technisch betere website hebben.
  2. Beter omgaan met teksten, afbeeldingen en video's.
  3. Meer geïndexeerde pagina's hebben.
  4. Gebruik maken van linkbuilding.
  5. Een hogere autoriteit hebben.

Na een uitgebreid concurrentie onderzoek zal gerichte actie ondernomen worden om jouw website te verbeteren.

Linkbuilding en Zoekmachine Optimalisatie

Soms gaat een pagina met goede content "viraal" waardoor er vanzelf links naar toe geplaatst worden. Dit is echter meer uitzondering dan regel. Meestal moet er actief gewerkt worden aan linkbuilding. Netfort verzorgd de basis linkbuilding maar je zou ook een apart linkbuilding abonnement kunnen overwegen. Wij werken o.a. met "Tiered Linkbuilding" en "Google Stack".

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds mijn samenwerking met Netfort is het bezoekersaantal flink gestegen. En daarnaast is het heel fijn dat er altijd iemand voor me klaar staat die met me mee denkt over verbeteringen voor mijn site!
- Amsterdam

Overleggen met een SEO specialist?

Wellicht heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek? Laat het ons weten.

Netfort's team van SEO experts en webdevelopers staat klaar voor al je vragen.

Beoordelingen

Bekijk alle reviews