zoekmachine optimalisatie specialist

Zoekmachine Optimalisatie

Netfort Marketing & ICT voorziet je gegarandeerd van de juiste SEO adviezen, strategieën en implementaties, en dat inmiddels 21 jaar. Professionele zoekmachine optimalisatie laat je over aan de echte Google SEO-specialist!

Zoekmachine optimalisatie specialist Netfort

Begonnen als zoekmachine optimalisatie experts zijn we inmiddels succesvol in meerdere online disciplines, waaronder Google Ads en webdesign. De vindbaarheid van websites in zoekmachines met search engine optimization, in goed Nederlands "zoekmachine optimalisatie", staat echter nog altijd aan de basis van Netfort Kampen. Professionele Google optimalisatie was en is nog steeds ons dagelijks werk.

Effectief

SEO werkt beter dan elke andere vorm van marketing. Aantoonbaar meer klanten en omzet.

Goedkoop

Goede posities zorgen voor gratis bezoekers. Ook de Google Ads ROI zal sterk verbeteren.

De beste keuze

Onderzoek naar de beste ranking factoren garanderen je de juiste SEO adviezen en implementaties.

Netfort's zoekmachine optimalisatie

Maak gebruik van SEO support bij Netfort SEO Kampen en krijg hoge posities in Google. Netfort onderzoekt jouw website of webshop doorlopend op alle SEO aspecten. De lijst met controlepunten is nagenoeg eindeloos en verschilt per website en per branche. Neem contact met ons op om je concurrenten voor nu en in de toekomst ver achter je te laten met SEO!

Transparante zoekmachine optimalisatie

Je krijgt wekelijks een zoekmachine optimalisatie rapport van de zoekwoorden waar we ons het meest op focussen. De getargete zoekwoorden plaatsen we in SEO monitoring, analyse en optimalisatie software. Dit is je persoonlijke SEO omgeving waar je zelf zaken kunt zien als positie verbeteringen per dag, week, maand of vanaf het begin van de campagne.

83%

Meer verkeer uit Google

42%

Lagere Bounce Rate

38%

Langere Time On Site

21%

Meer pagina's per bezoek

Zoekmachine optimalisatie van lokaal tot internationaal

Onze zoekmachine optimalisatie specialisten implementeren de modernste SEO technieken en informeren je over alles wat van belang is. Meestal realiseren wij al hogere posities in slechts drie weken tijd; lokaal, regionaal, nationaal of internationaal.

Website optimalisatie voor Magento en WordPress

Naast algemene zoekmachine optimalisatie bieden wij specialistische Magento en WordPress SEO Support. Hierbij zorgen we ervoor dat jouw website of webshop perfect ingericht wordt voor een optimale vindbaarheid in Google Search, Maps en Images.

Zoekmachine optimalisatie

Bekijk alle projecten
seo webdesign wordpress
De eigenaren hebben een achtergrond in de biologie en jarenlange ervaring met het fokken,…
Magento SEO voor Toolmax
ToolMax is in 2005 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de levering van professioneel…
Webdesign en SEO Goudsekaasshop door Netfort
In opdracht van Kaashandel Peters uit Harderwijk heeft Netfort een zeer omvangrijke internationale kaas…

Wat doen we als gespecialiseerd zoekmachine optimalisatie bedrijf?

Omdat de kosten voor Google Ads en social media advertenties flink op kunnen lopen kiest het overgrote deel van de ondernemers voor zoekmachine optimalisatie. Soms naast adverteren, maar vaak genoeg als enige marketinginstrument. Goed uitgevoerde zoekmachineoptimalisatie levert immers een constante bezoekersstroom op tegen relatief lage kosten. Zelf SEO doen is een optie, maar houd er rekening mee dat SEO een vak apart is waar erg veel tijd en kennis mee gemoeid is. Wat komt er allemaal bij kijken om goed gevonden te worden? Hierbij enkele basispunten;

Kennis van zoekmachine optimalisatie

Dit is een inkoppertje, maar ben je zelf geen zoekmachine optimalisatie specialist dan ga je gegarandeerd fouten maken en draait het op niets uit. Zoals gezegd heb je voor het uitvoeren van professionele SEO veel tijd en kennis nodig. Met grote regelmaat veranderd Google de regels om hoog te kunnen eindigen in de zoekmachine. Dit vereist langdurig onderzoek, een groot aantal maandelijkse leermomenten, veel testen en vooral geduld. En omdat elke branche en elk zoekwoord anders benaderd dient te worden zijn er, op enkele basistechnieken na, geen standaard af te werken SEO lijstjes beschikbaar.

Besteed je professionele SEO uit aan Netfort uit Kampen dan weet je zeker dat alle kennis voor moderne SEO aanwezig is en toegepast wordt.

Technisch SEO of website optimalisatie

Om een website goed te laten ranken in de zoekresultaten moet de technische kant optimaal in orde zijn. De meeste websites kunnen verbeterd op onderdelen zoals htaccess, robots.txt, snelheid, canonical url's, metadata, responsive design, cache, maar ook zoekwoorddichtheid en "proof" woorden, social signals, linkprofiel, content (en content freshness) etc etc.. en alles wat we gedurende de werkzaamheden zeker zullen tegenkomen. Pak je dit niet op dan leveren alle vervolg SEO werkzaamheden weinig tot geen resultaten op. Netfort zoekmachine optimalisatie Kampen checkt tijdens de duur van de SEO overeenkomst regelmatig de website op technische aspecten. Eerst handmatig en daarna voornamelijk door middel van een geautomatiseerde "websiteaudit". De uitkomsten hiervan krijg je indien gewenst wekelijks per email toegestuurd.

Content en zoekmachine optimalisatie

Nadat de techniek in orde is zal er gekeken moeten worden naar de content. Content is een breed begrip en betekend alles wat er op je website staat. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, video's, metatags, sitemap('s), plugins of extensies etc. Google ziet graag dat je website up to date is voor wat betreft content en techniek. Hierbij hoort onder meer het aanpassen en uitbreiden van teksten, categorieën en blogberichten en het bijwerken van CMS systemen en extensies. Maar ook externe content heeft onze aandacht. Hoe ga je om met je social media kanalen en hoe verhoudt zich dat tot de SEO inspanningen?

Concurrentie in Google

Waarom staan je concurrenten er beter voor? Is het toeval of maken ze gebruik van een zoekmachine optimalisatie specialist? Er zal tenminste onderzocht moeten worden of ze;

  1. Een technisch betere website hebben.
  2. Beter omgaan met teksten, afbeeldingen en video's.
  3. Meer geïndexeerde pagina's hebben.
  4. Gebruik maken van intensieve linkbuilding.
  5. Gebruik maken van geautomatiseerde AI tools.
  6. Een hogere autoriteit hebben.

Na een uitgebreid concurrentie onderzoek zal gerichte actie ondernomen worden om jouw website Google SEO proof te maken.

Linkbuilding en zoekmachine-optimalisatie

Soms gaat een pagina met goede content "viraal" waardoor er vanzelf links naar toe geplaatst worden. Dit is echter meer uitzondering dan regel. Meestal moet er actief gewerkt worden aan linkbuilding. Netfort verzorgd de basis linkbuilding maar je zou ook een apart linkbuilding abonnement kunnen overwegen. Netfort werkt o.a. met "Tiered Linkbuilding" en "Google Stacks", gericht op Nederland, maar ook lokaal of zelfs internationaal.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds mijn samenwerking met Netfort is het bezoekersaantal flink gestegen. En daarnaast is het heel fijn dat er altijd iemand voor me klaar staat die met me mee denkt over verbeteringen voor mijn site!
Leonie - Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie specialist nodig?

Wellicht heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek? Laat het ons weten.

Netfort's team van SEO experts en webdevelopers staat klaar voor al je vragen.

Beoordelingen

Bekijk alle reviews