Web Design Services

WordPress Onderhoud

Met een WordPress onderhoudsovereenkomst ben je verzekerd van een goed werkende, veilige website.

De voordelen

- Relevante updates worden altijd uitgevoerd

- Geen lange downtijd door updatefouten

- Optimale veiligheid door recente versies

- Dagelijkse automatische database back-up

Met een WordPress onderhoudsovereenkomst ben je verzekerd van een goed werkende, veilige website. De overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je niet vast zit aan een wurgcontract. Tijdens de overeenkomst kun je bij Netfort terecht voor al jouw vragen. Je wordt met voorrang te woord gestaan.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Netfort voor meer informatie over WordPress updates; T. 038-3338838, E. info@netfort.nl.
Netfort zorgt met een onderhoudsovereenkomst voor updates, continuïteit, veiligheid, betrouwbaarheid en optimale toegankelijkheid.

Effective Web Development Solutions

Risico’s bij het updaten

Tijdens een update van WordPress en plugins kunnen er meerdere zaken misgaan. Wij hebben al vele varianten voorbij zien komen:

Vormgeving
De WP update kan ervoor zorgen dat de vormgeving van de website uit elkaar valt. Afhankelijk van het gebruikte thema en de manier waarop dit is geïnstalleerd dienen er een aantal instellingen opnieuw gedaan te worden.

Plugins werken niet meer
Sommige WordPress plugins werken niet of niet goed door een update van de plugin zelf of met de nieuwe versie van WordPress. Het kan voorkomen dat deze plugins niet kunnen worden geupdate en dus moet er gezocht worden naar een alternatief.

Wanneer dit soort situaties zich voordoen is het een prettige gedachte dat degene die jouw website update verstand van zaken heeft. 

WordPress Security Updates

Elke maand worden er een aantal security updates uitgerold. Netfort zorgt voor het op tijd en op de juiste wijze installeren van deze belangrijke updates.

Plugin updates

Het updaten van de gebruikte WordPress plugins zorgt voor veiligheid en een goede werking van je website. Netfort installeert de laatste updates, en test de website op eventuele fouten.

Effective Web Development Solutions

Wat kost WordPress Onderhoud?

De kosten van de overeenkomst bedragen € 49,50 per maand. Afhankelijk van de complexiteit, omvang van de website of je wensen kan dit bedrag hoger worden. Denk hierbij aan een multisite, een website met WPML, op maat gemaakte WordPress plugins, extra SEO aandachtspunten etc.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het onderhoud van jouw WordPress website, of kom even langs bij ons kantoor in Kampen (Overijssel).

Meer weten over de WordPress Onderhoudsovereenkomst?

Laat je website door Netfort onderhouden en verzeker je van een goed functionerende en veilige site.

Netfort is een professioneel bedrijf voor het onderhoud van je WordPress website. Vraag geheel vrijblijvend naar meer informatie.