Support

Hulp bij website of e-mail storingen van Netfort M&I Kampen.

Voor al onze diensten bieden wij ondersteuning in de breedste zin. Wij realiseren ons dat jouw bedrijf op het internet 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar moet zijn. Daarom staan we naast de support per e-mail of telefoon tijdens kantooruren, ook klaar voor hulp aan vaste klanten tijdens het weekend en op feestdagen(*).

Magento, Joomla & WordPress

Netfort Marketing en ICT uit Kampen garandeert dat Magento, Joomla en WordPress websites door ons opgebouwd en door ons gehost storingsvrij werken. Zorg wel dat je website de laatste updates heeft, en de nieuwste versie van je CMS. Heeft je website of webshop toch storingen dan kun je kosteloos bij ons terecht, mits jezelf geen wijzigingen hebt aangebracht in de Joomla, WordPress of Magento core of extensies.

Storingen die geen betrekking hebben op fouten van Netfort worden snel en tegen een vooraf afgesproken tarief verholpen.

E-mail

Bij storingen vangt een externe server de binnenkomende e-mail tijdelijk op. Heb je problemen met e-mailsoftware, dan kun je terecht op webmail. Hiervoor ga je naar http://www.jouwwebsite.nl/webmail. De gebruikersnaam is je e-mailadres, het wachtwoord is het wachtwoord die je ingevoerd hebt (of van Netfort ontvangen) tijdens het aanmaken van het e-mailadres. 

Voor meerdere e-mail accounts kun je terecht op onze Control Panel. Hiervoor ga je naar http://www.jouwwebsite.nl/cpanel. De inloggegevens heb je tijdens de aanvraag van het hostingpakket per e-mail ontvangen.

Algemene website storingen

Storingen aan je website kunnen het gevolg zijn van vele factoren; je hebt een fout gemaakt in het cms, een url gewijzigd of een 3rd party extensie geeft een error. Zodra je een fout opmerkt neem je direct contact op met Netfort uit Kampen. Geef hiervoor de URL door en beschrijf het probleem. Soms wordt er gevraagd naar je klantnummer, hou deze bij de hand. Wij lossen alles in de kortst mogelijke tijd op.

Wil je de zekerheid van een storingsvrije WordPress website overweeg dan een WordPress Onderhoudsovereenkomst aan te gaan.

SEO Training

SEO is een creatief en continu proces. Bied je regelmatig nieuwe producten of diensten aan dan is het wenselijk dat jij en/of je medewerkers enige kennis, tenminste de basisprincipes van SEO beheersen. Hiervoor geven wij trainingen in SEO. Binnen enkele cursusdagen leren we je alles over belangrijke SEO zaken zoals domeinnamen, zoekwoorden en -zinnen, de opbouw van een website, het opbouwen en vullen van pagina’s, omgaan met afbeeldingen, onderzoek naar concurrerende websites en linkbuilding. Wij geven individuele SEO trainingen, maar ook trainingen in groepsverband.

Snel contact formulier

Storing ontdekt? Laat het ons zo snel mogelijk weten.

Bij storingen buiten de reguliere kantooruren bel je met (+31)(0)85-4012648.