Wat is tiered linkbuilding?

Door middel van tiered linkbuilding zorg je voor backlinks in meerdere lagen. Pagina’s met links die trapsgewijs naar elkaar linken. Elke laag verwijst naar de laag (pagina) daarboven. De tier 1 backlinks zijn backlinks die rechtstreeks naar je eigen hoofdwebsite of “moneysite” verwijzen.

De backlinks die naar de tier 1 links verwijzen noemen we tier 2 en maken de tier 1 backlinks sterker. Tier 3 backlinks zijn gericht op de tier 2 backlinks en verhogen daardoor ook weer de tier 1 backlinks. Dit proces van gestapelde links heet tiered linkbuilding.

tiered linkbuilding

Netfort biedt tiered linkbuilding voor een korte snelle boost van je posities met 10 – 20 subdomeinen, maar ook langdurige tiered linkbuilding met 30 – 60 subdomeinen of meer gedript over een aantal maanden. Deze subdomeinen komen van diverse IP adressen en worden door Google niet gezien als spammy PBN links of black hat linkbuilding. Deze vorm van linkbuilding is zeer effectief en veilig.

Tiered linkbuilding voor Google Local

Je Google bedrijfsprofiel in Google Mijn Bedrijf heeft net zoals elke andere pagina voordeel van inkomende links. Daarom kun je bij ons nu ook Google Local, Maps of Local 3-pack boosters afnemen. Deze vorm van tiered linkbuiling zorgt ervoor dat je posities in Google Local maximaal zullen stijgen. En het mooie is, we hebben het voor elke ondernemer betaalbaar kunnen houden!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

;

Netfort Marketing & ICT
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 35 recensies
review us on
Fijn om met Tonny samen te werken. Altijd super flexibel en heeft veel kennis van zaken als het gaat om SEO!
Super snelle en fijne samenwerking. Op Netfort kun je bouwen!
Bedrijf weet van wanten op het gebied van SEO en communiceert helder en snel. Top Service.
Zeer fijne ervaring met dit deskundig bedrijf .
Netfort heeft kennis van zaken, handelt adequaat en communiceert helder en snel. Super fijn zaken doen.
Een webdesign bedrijf en Google optimalisatie specialist zoals Netfort vind je nergens. Wij hebben de belangrijkste online activiteiten bij Netfort Kampen ondergebracht en we werken al ruim 10 jaar met ze samen.
Net een nieuwe website laten maken. En binnen 4 maanden al hoog in google. Uitstekend!
Response from the owner: Dank je Niels. Veel succes met je nieuwe website!
super fijne service!
Beste SEO die ik ken
Goede betrouwbare partner voor seo, websiteontwerp en hosting
Response from the owner: Bedankt voor je positieve beoordeling!
The best, fastest service and technical support. Always ready to assist team !
Met Netfort werk ik al meer dan 10 naar grote tevredenheid.Ik kan iedereen deze SEO specialist aanraden!
Response from the owner: Op naar de volgende 10 jaar 👊
No nonsense specialist in SEO en website bouwen. Altijd goede service.
Zeer professioneel en goede service. Netfort heeft ons zeker goed geholpen!
Toppers bij Netfort! Ik word altijd altijd goed geholpen door Tonny.
Een leuk bedrijf met leuke mensen die je goed helpen en weten waar ze het over hebben.
geweldige website, marketing en service! alles was helemaal naar wens!!
Prima SEO specialist met veel kennis van zaken. Prettige communicatie en korte lijnen. Netfort is voor onder meer SEO en webdesign een aanrader!
Netfort is een deskundige partij die weet waar ze het over hebben. Dit geldt voor websites en webshops, maar ook zeker voor online marketing.
Sinds kort werk ik samen met Netfort aan een gezamenlijk project. Mijn ervaring is dat ik te maken heb met een zeer professioneel bedrijf die weet waar het om draait met heel veel kennis over SEO. Daarnaast kan ik ook met vragen terecht over Magento waarover heel veel kennis aanwezig is bij Netfort.
Snelle en vakkundig hulp.
No-nonsense en maximaal resultaat. Dat is mijn ervaring met Netfort en ze maken het altijd waar. Gelukkig maar, want praatjes vullen nog steeds geen gaatjes (hoewel sommige 'collega's' er anders over denken).
Alleskunners op Joomla en Magento gebied.
Ze hebben me weer goed geholpen met mijn producten op AMAZON Duitsland te zetten. Nou eens zien hoeveel de omzet gaat worden. Heren, weer hartelijk bedankt!
Netfort is een professioneel internetbureau. Heeft zeer vakkundig mensen in dienst die hun werk zeer serieus nemen. Wij hebben velen projecten bij Netfort lopen, tot nu toe allemaal met succes afgerond. Hierdoor hebben wij in Netfort een betrouwbaar bedrijf gevonden die onze e-commerce groei kunnen bewerkstelligen.
Vandaag op gesprek geweest bij Netfort, een heel fijn gesprek gehad en je hebt meteen te maken met experts die een passie hebben voor SEO optimalisatie. Uiteraard heb ik ze gevonden via google op een hoge positie en is het meteen duidelijk dat je bij de goede partij zit. Wat prettig is ten opzichte van andere collega SEO specialisten, is dat ze het kunnen toepassen op het magento platform.
Al jaren erg tevreden over Netfort. Het bedrijf is een absolute specialist op het gebied van magento, joomla en SEO. Ze denken met je mee en beantwoorden je vragen uiterst zorgvuldig. Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen!
Netfort is een bedrijf met verstand van zaken. Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met deze specialisten op het gebied van SEO en webdevelopment. Met deze partij kan je gerust en goed zakendoen.
js_loader