Wat is webshop SEO?

Elke bezitter van een webshop die niet continu enorme bedragen aan advertenties wil uitgeven moet zich bezig houden met SEO. Heb je zelf de tijd en de kennis om je shop te optimaliseren dan is dat het beste. Jij kent immers als geen ander je eigen producten en het aankoopgedrag van je klanten.

Meestal is zelf SEO uitvoeren echter onbegonnen werk. Webshop SEO kun je beter uitbesteden aan een echt SEO specialist. Iemand die zich dagelijks bezig houdt met het optimaliseren van webshops. Samen met de SEO specialist bepaal je de strategie, en overleg je wat je eventueel zelf kunt doen om de zichtbaarheid van je webshop in Google te verbeteren.

Is webshop-SEO van belang als je adverteert in Google?

Maak je gebruik van Google Ads dan heeft SEO een grote meerwaarde bij adverteren. Omdat de landingspagina’s van je webshop goed geoptimaliseerd zijn betaal je in veel gevallen een veel lagere klikprijs.

Daarnaast ben je zichtbaar bovenaan bij de betaalde resultaten én de organische (onbetaalde) resultaten. Vaker zichtbaar in de zoekresultaten betekend meer vertrouwen van je potentiele klanten in je bedrijf.

SEO is op adverteren na de meest effectieve manier van marketing en is daarmee onmisbaar voor elke branche!

HOE STAAT JOUW WEBSITE ER VOOR?

Gratis SEO scan

Trouwringen24.nl - Netfort SEO en Webdesign Kampen

;