Wat is SEO uitbesteden?

Als je de hoogste posities in Google wil dan kun je het beste de SEO uitbesteden aan een specialist. Je kunt SEO zelf ook uitvoeren, maar er gaat heel veel tijd zitten in het zoeken naar de beste SEO implementaties voor jouw website en branche, en de uiteindelijke uitvoering ervan. SEO is een vak apart en dit kun je er niet zomaar even bij doen.

SEO laten doen door Netfort

“SEO uitbesteden, waarom tijd verbruiken aan iets wat iemand anders beter kan?”
Ben je op zoek naar een SEO bedrijf en wil je de zoekmachine optimalisatie laten doen dan ben je hier op de juiste plek. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization en in Nederland noemen we dit zoekmachineoptimalisatie of Google optimalisatie. Maar mogelijk wist je dit al omdat je al meer webpagina’s hebt bezocht over zoekmachine optimalisatie. Misschien ben je zelfs daarom wel tot de conclusie gekomen dat je zoekmachine optimalisatie wil gaan uitbesteden aan een serieus SEO bedrijf.

SEO is een prachtig vak. Vind je het zelf ook erg leuk dan kun je een heel eind komen met de zoekmachine posities voor je website. Toch is zelf SEO doen niet aan te raden als je niet gespecialiseerd bent in SEO. Google wijzigt het algoritme op 400 tot soms wel 2000 punten per jaar en het onderzoek naar de beste ranking factoren neemt veel tijd in beslag. Het SEO onderzoek, het testen en het implementeren van de juiste onsite en offsite SEO technieken is een hoop werk en bijna altijd zit je op een verkeerd of zelfs dood spoor. Daarom kun je als ondernemer de SEO beter uitbesteden.

Waarom SEO uitbesteden aan onze SEO specialisten

Honderden klanten geholpen
Van kleine plaatselijke ondernemers voor Local SEO tot klanten die wereldwijd actief zijn d.m.v. internationale SEO.

SEO ervaring sinds AltaVista
Sinds de komst van zoekmachines houden we ons al bezig met SEO. Voor de Google periode waren dat AltaVista, Lycos en bijvoorbeeld Ilse.

Eerlijk en glashelder
Je kunt ons zoekmachine optimalisatie werk op elk moment van de dag volgen. Ook kun je vragen stellen zoveel je wil en krijg je elke week per email een positierapport.

Werkzaamheden SEO uitbesteden

Ten eerste inventariseren we hoe de huidige situatie is. De technische kant van de site of shop wordt tot in detail onder de loep genomen en gecorrigeerd en we kijken grondig naar je concurrenten. Is alles gedocumenteerd en in orde, dan wordt je content gecheckt. Hiermee bedoelen we je teksten, afbeeldingen en video’s. Soms moet je het tekstschrijven of de fotografie uitbesteden of misschien kun je dit zelf, maar altijd zijn er verbeteringen mogelijk voor metatags, zoekwoorddichtheid en proof woorden, geolocatie, interne links, sitemap etc etc.

Content optimalisatie is een kwestie van gezond verstand, verplaatsen in je bedrijfstak, ervaring en testen, veel testen. Waar de ene website als SEO geoptimaliseerd kan worden beschouwd, heeft de andere website een totaal andere SEO benadering nodig.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Netfort betekend dat je bij een bekwaam team SEO specialisten zit. Daarbij hebben wij geen geheimen; elke stap die we nemen kun je volgen, van content optimalisatie tot linkbuilding. En met onze online SEO monitoring en optimalisatie software heb je een professionele en intuïtieve SEO applicatie in handen waarmee je de laatste stand van zaken kunt checken.

Linkbuilding laten doen door Netfort

In de begindagen van het internet kon je een simpele, zelfs “geleende” tekst snel op de eerste pagina positioneren d.m.v. alleen linkbuilding. Het was een kwestie van zoveel mogelijk links laten verwijzen naar een pagina. De pagina met de meeste links won. Maar Google staat niet stil en heeft hiervan geleerd en het algoritme op alle punten bijgewerkt. De zoekmachine manipuleren is niet meer mogelijk, of je moet het risico op een penalty durven te wagen. Een website laten ranken puur op links is er niet meer bij. Moderne SEO is sinds enkele jaren veel meer dan linkbuilding. Linkbuilding is een onderdeel van SEO en SEO laten doen door Netfort betekend dan ook dat je mag verwachten dat je goede links krijgt voor je pagina.

Google Stack

Gstack en Google Drive

Besteed je de SEO uit aan Netfort dan beginnen we het liefst met een Gstack. Dit zijn alle producten van Google geclusterd waarbij je links naar je website krijg met zeer hoge domain authority (DA) en page authority (PA). De Google Stack heeft waarde van zichzelf om te kunnen ranken, maar de bedoeling hiervan is het verhogen van je (hoofd)website autoriteit in Google. Daarna zijn er nog enorm veel mogelijkheden met PBN links en tiered links. Betere linkbuilding is niet mogelijk en hiermee heb je alles gedekt.

SEO uitbesteden?

Netfort

Industrieweg 11
8263AA Kampen
https://www.Netfort
info@netfort.nl
038-3338838

;