Wat is Google Stack?

Google is al lang niet meer alleen te gebruiken voor zoekopdrachten. Op dit moment zijn er een groot aantal producten die aangeboden worden door Google waar je vaak gratis gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan Google Drive, Docs, Spreadsheets etc.

Door deze in te richten en te clusteren op een Google Website (GSite) kan een nette informatieve website worden gemaakt. Als het gaat om SEO dan wordt een Google Stack gebruikt om de waarde of autoriteit van je website te verhogen. Een Google Site heeft een hoge DA en PA en links naar je website vanaf een Google Site Stack zijn daardoor zeer waardevol.

Netfort’s Google site

Ook voor Netfort hebben we er een aantal gemaakt. Een voorbeeld ervan vind je hier. Vanwege de hoge waarde of autoriteit van een dergelijke Google site zijn er inmiddels veel gemaakt, voornamelijk door SEO bedrijven. Tot eind 2021 stonden deze sites erg hoog in Google. Zo hoog dat Google het “oneerlijke concurrentie” vindt ten opzichte van andere websites. Daarom is de waarde ervan inmiddels naar beneden bijgesteld.

;