Wat is SEO?

Je hebt het waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen, een verhaal over wat SEO nu precies inhoudt. Voor de volledigheid krijg je nog even een beknopte uitleg:

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. SEO is een samenvoeging van een groot aantal disciplines om pagina’s, afbeeldingen en video’s hoog te laten ranken in zoekmachines. Door professioneel en creatief gebruik te maken van SEO technieken krijg je meer bezoekers op je getargete webpagina’s. Het uiteindelijke doel is om de juiste bezoekers te krijgen die overgaan tot actie.

SEO technieken

Bij deze disciplines en technieken wordt de focust gelegd op het optimaliseren van je website of webshop, zoals het bekende WordPress, voor de beste opname en vindbaarheid in zoekmachines. Deze zoekmachines – zoals koning Google – geven een waarde aan een website of webshop ten opzichte van de index in zijn geheel. Maar ook aan individuele pagina’s, afbeeldingen, videobestanden en overige files zoals PDF’s krijgen een bepaalde waarde.

Alle technieken die worden gebruikt om deze waarde te laten groeien vallen onder SEO, of op z’n Nederlands zoekmachine optimalisatie.

SEO uitbesteden aan Netfort’s marketingprofessionals

Heb jij moeite om je website hoog ik de zoekresultaten van Google te krijgen? Zoek je hulp bij SEO? Vraag dan om te beginnen naar de gratis SEO scan. De scan verplicht je tot niets en je krijgt helderheid over je website in Google. Ook krijg je gratis tips waar je sowieso je voordeel mee kunt doen!

Bellen of e-mailen met Netfort M&I kan natuurlijk ook.

  • T. 038-3338838
  • E. info@netfort.nl

;

Wat is SEO?