Wat is een SEO abonnement?

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is een continue proces. Een website zoals WordPress optimaliseren kan snel resultaat opleveren maar als je er vervolgens niet meer naar omkijkt word je vroeg of laat ingehaald door je concurrenten. Met een SEO abonnement zorg je ervoor dat je met je focus, of belangrijkste zoekwoorden, hoog gepositioneerd staat en blijft in de zoekresultaten van Google.

Bij Netfort kun je al een SEO overeenkomst aangaan voor € 387,50,- per maand voor een periode tenminste van 4 maanden. Na deze periode kun je elke maand eenvoudig opzeggen. Professionele SEO voor de laagste prijs!

Omdat Google er weken over kan doen om de nieuwe SEO aanpassingen aan je website te indexeren is het niet verstandig om eenmalig je website te optimaliseren. Bij SEO gaat het meeste werk zitten in testen; wat voor de ene website werkt hoeft niet meteen goede resultaten te geven voor een andere website.

Elke aanpassing neemt 3 dagen tot 3 weken in beslag voordat je het resultaat ervan ziet in de zoekresultaten. Na 4 maanden weten we voldoende en heeft Google jouw website en de volledige index zeker gespiderd en geïndexeerd en zullen de resultaten duidelijk zichtbaar zijn.

Netfort SEO en Webdesign Kampen
Vraag naar meer informatie over het SEO abonnement van Netfort.

;