Netfort; SEO, Magento, Adwords, WooCommerce en meer..

Bijgewerkt op juni 17, 2022 by Tonny Duiveman

Allereerst wensen we alle vrienden en relaties een succesvol nieuwjaar!

Na het vertrek van Arjan is er bij sommigen klanten onduidelijkheid ontstaan. Onze diensten wijzigen niet en Arjan helpt nog steeds mee waar nodig of wenselijk. De enige verandering zit hem in de uitbreiding en/of verdieping van meer diensten zoals Google Ads en WooCommerce.

Arjan: Exit

Arjan heeft Netfort verlaten om een nieuw bedrijf te starten. Dit nieuwe bedrijf zal voornamelijk de wat “grotere” klanten met omvangrijke en op maat gemaakte Magento webshops gaan bedienen.
Lopende en eventuele nieuwe zaken worden wel gewoon door hem afgerond of opgepakt. Je kunt hem dan ook nog steeds bereiken via info(@)netfort.nl.

Rick: Magento en WooCommerce

Gestart als SEO en Joomla bedrijf hebben we bij Netfort de afgelopen jaren voornamelijk de focus gelegd op Magento. En in het verlengde daarvan de SEO voor Magento.
Echter is er voor iets minder omvangrijke shops – en dat zijn de meeste shops die we gebouwd hebben – nu een prima alternatief; WordPress met WooCommerce. Met de komst van Rick hebben we een topper op het gebied van WordPress binnengehaald.

Rick zal zich de komende tijd richten op Magento en WordPress, Facebook Ads en de migratie van oude Magento versies naar WordPress + WooCommerce met inbegrip en zonder verlies van data.

Ben je toe aan Magento 2.0 maar is dit te kostbaar of te omslachtig? Overweeg dan een migratie van Magento naar WordPress met WooCommerce. Dit is vele malen goedkoper, ook wat betreft de webhosting en toekomstige updates. Daarnaast haal je hiermee een krachtig en SEO vriendelijk CMS binnen en is het werken met WordPress een fluitje van een cent.

Mike: Adwords en conversie optimalisatie

Vanwege de toenemende vraag om naast SEO ook te adverteren in Google hebben we Mike aan ons weten te binden. Mike heeft inmiddels honderden zeer succesvolle Adwords (tegenwoordig Google Ads) campagnes opgezet en beheerd en optimaliseert deze als geen ander.
Wil je een nieuwe Ads campagne starten of een bestaande Ads campagne optimaliseren? Neem dan gerust contact op om een en ander te bespreken. Mike is ook gespecialiseerd in conversie optimalisatie waarmee je maximaal profiteert van je advertenties en SEO.

Arno: Grafisch design

Velen hebben al kennis gemaakt met (het werk van) Arno. Dit grafische wonder is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor een frisse zakelijke uitstraling van veel websites van klanten van Netfort.
Arno is specialist op het gebied van ontwerp, illustratie, communicatie en (offline) reclame. Altijd resultaatgericht. Van logo, beeldmerk, huisstijl, folder tot dynamische website, van fleetmarking tot email-nieuwsbrief campagne. Alle media is aan hem toevertrouwd waarbij al je uitingen consistent in stijl zullen zijn.

Tonny: SEO, WordPress en Magento

Tonny staat aan de basis van Netfort en is een kei op het gebied van SEO. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in goed vindbare en converterende WordPress websites en Magento webshops.

Tonny is ook (nog steeds) het eerste aanspreekpunt voor lopende en nieuwe opdrachten.

Hiermee hopen we je duidelijkheid te hebben gegeven over de dagelijkse bezigheden en mogelijkheden bij Netfort. Mocht je vragen hebben dan horen we dat uiteraard graag. Samen maken we er een goed jaar van!

Team Netfort
Rick, Arno, Tonny en Mike.

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal