Snel

Netfort heeft jouw nieuwe website up and running in no-time. Uiteraard leren wij je werken met WordPress.

Goedkoop

Bij Netfort ben je verzekerd van de beste prijs. Ook voor onderhoud, support en de hosting van je website.

Ervaren

Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met WordPress. Wat zijn jouw wensen?

Meer weten?

Neem contact op of kom langs voor een vrijblijvende kennismaking. E. info(@)netfort.nl T. 0383338838.

Een prachtige professionele en SEO vriendelijke website met WordPress

In Nederland bevinden zich een aantal bedrijven die WordPress websites en webshops aanbieden. Niet zo vreemd, want WordPress werkt “out of the box” heel behoorlijk. Echter leidt het finetunen van WordPress vaak tot problemen.

Het is tegenwoordig namelijk niet meer het eenvoudige “persoonlijk publicatie platform” die het in de begindagen was. Schijnbaar simpele wensen worden niet of onvoldoende opgelost als de webdesigner of ICT-er geen gedegen kennis heeft van PHP, de structuur van WordPress, scripting en SEO. Het overgrote deel van de aanbieders of bedrijven die WordPress intern beheren kennen dit probleem.

Iedereen kan met WordPress werken, maar om er zakelijk het uiterste uit te halen heb je specifieke kennis nodig. Wij hebben die kennis.

WordPress specialist Netfort Marketing & ICT uit Kampen werkt voor een groot aantal bedrijven die met WordPress werken of WordPress aanbieden. Netfort werkt snel, flexibel, tegen een schappelijk uurtarief.

Wordpress Kampen

WordPress voor iedereen!

Een WordPress CMS website opbouwen is heel betaalbaar en uiteraard niet plaatsgebonden. Netfort heeft niet alleen klanten in Zwolle en omgeving. Ook hebben onze medewerkers CMS websites gemaakt voor bedrijven in onder meer Utrecht, Lelystad, Almere, Zaandam, Deventer, Meppel, Elburg, Harderwijk, Den Haag, Hengelo, Barneveld, Enschede, Amsterdam, Rotterdam en diverse plaatsen in Friesland.

Houdt het daar op? Nee! Ook in landen als België, Portugal, Spanje, Finland, Amerika, Duitsland, Roemenië en Polen zijn we actief. Alleen als je regelmatig wilt overleggen bij ons of bij jou op kantoor dan kan het handig zijn om in de buurt van Kampen-Zwolle gevestigd te zijn.

WooCommerce

Was WooCommerce tot voor kort nog een dwerg in de wereld van webshop software, tegenwoordig is het een volwaardig webshopsysteem. Zeker als je start met e-commerce en niet meteen al te veel kosten wil maken is WooCommerce qua omvang, gebruiksgemak en leercurve het beste webwinkel pakket.

Een ander voordeel is de hosting. Omdat WordPress met WooCommerce plugin een “licht” pakket is heb je meestal voldoende aan een eenvoudig en relatief goedkoop webhostingpakket.

Er zijn steeds meer plugins ontwikkeld met de ambitie om van WooCommerce een volwaardig webshopsysteem maken, en dat is inmiddels gelukt! Ben je voornemens een webshop te beginnen, dan is WordPress met WooCommerce de beste keuze.

Wil je een webshop starten met WordPress & WooCommerce of gewoon meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

WordPress hosting, jouw website op de juiste plek

Bij Netfort weten we hoe WordPress werkt en wat de unieke behoeften zijn, je kunt er op vertrouwen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Netfort biedt de technische ondersteuning om snel te kunnen handelen in noodsituaties. Bij Netfort ben je gegarandeerd van WordPress hosting met alle technische vereisten, snelheid en meer; ook leveren wij hierbij zeer uitgebreide control panels (cPanel) waarmee je volledig beheer en toegang hebt tot je website!

WordPress SEO

Uw bedrijfsinformatie in Google!
Je bedrijfsinformatie in Google!

Om beter gevonden te worden in Google en overige zoekmachines is het verstandig om rekening te houden met SEO technische aspecten. Met bijvoorbeeld het soort hostingpakket, de template, .htaccess, robots.txt, sitemap(s) en de structuur zorgen we ervoor dat je WordPress website optimaal te vinden is voor jouw doelgroep.

Werk je voornamelijk lokaal of regionaal dan zijn er zeer effectieve mogelijkheden om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wat te denken van het gratis te gebruiken Google Mijn Bedrijf. Op de juiste manier ingericht kunnen we je volledige bedrijfsinformatie weergeven op Google Maps, Google zoeken en Google+. Klanten zullen hiermee snel en doeltreffend de weg vinden naar jouw bedrijf!

Het is niet verkeerd om voor de bouw van je website een plan van aanpak te formuleren. Hiermee krijg je overzicht in de mogelijkheden, de werkzaamheden en de kosten.

Zelf een WordPress website maken

In je eigen cPanel of DirectAdmin, geleverd bij de meeste van onze hostingpakketten, kun je eenvoudig zelf WordPress installeren. In het admin menu (beheer) van WordPress zijn genoeg basis templates aanwezig om van start te gaan.

WordPress was in de begindagen een basic blog systeem, het werd ook wel eenvoudigweg blogsoftware genoemd. Tegenwoordig is het een volwaardig CMS systeem waar de meest waardevolle websites en webshops mee gemaakt kunnen worden. Om die reden is het dan ook niet meer zo eenvoudig om zelf een moderne professionele WordPress website te bouwen die aan alle eisen voldoet. Zeker als je de website wil inzetten voor zakelijke doeleinden is het verstandig een professionele webdesigner te raadplegen.

Nieuw: Overstappen van Magento naar WordPress / WooCommerce

Netfort’s WordPress specialisten kunnen je (oude) Magento webshop migreren of overzetten naar een WordPress met WooCommerce omgeving. Een groot aantal Magento gebruikers ziet op tegen de overstap naar Magento 2 vanwege de kosten en/of het gebrek aan goed werkende plugins, of het verlies van op maat gemaakte functionaliteiten. Dan is het goed om te weten dat we je webshop inclusief content kunnen overzetten naar WordPress.

Met WordPress is tegenwoordig een zeer professionele webshop te bouwen. Ook zijn de updates, het onderhoud en het werken met WordPress vele malen eenvoudiger en dus goedkoper.

Bang voor het verlies van Google posities? Met onze kennis van SEO wordt het verlies van je SEO inspanningen tot een minimum beperkt. Oude, belangrijke URL’s worden deskundig omgeleid naar de nieuwe pagina’s binnen WordPress met behoud van waarde.