Goudse Kaas Shop

Netfort laat jouw bedrijf groeien met webdesign en SEO

In opdracht van Kaashandel Peters uit Harderwijk heeft Netfort een zeer omvangrijke internationale kaas en Hollandse producten webshop ontwikkeld. De Magento webshop bestaat uit meerdere internationale shops, en is ontwikkeld in een zogenaamde “Magento Multi Store” omgeving. De hoofdwebsites zijn:

  • https://www.goudsekaasshop.nl
  • https://www.goudacheeseshop.com
  • https://www.goudakaeseshop.de
  • https://www.kaasfondueshop.nl
  • https://www.cheesefondueshop.co.uk
  • https://www.kaesefondueshop.de
Stijging in Google Search voor alle webshops in de getargete landen.

Opdracht

Op maat gemaakte internationaal georiënteerde Magento webshops met alle mogelijke custom made functionaliteiten en koppelingen. Verkoop via Google organisch is een eis, dus moeten de shops goed vindbaar zijn op elk continent.

Oplossing

We hebben een layout ontworpen, en werkend gemaakt op het Magento Multi Store platform voor de diverse shops en taalvarianten. Daarna zijn alle functionaliteiten en SEO technische oplossingen er in verwerkt, en een voorstel gedaan voor een SEO vervolgtraject.

Resultaat

De webshops zijn uitstekend te vinden en worden bezocht vanuit de hele wereld. In de shops kunnen bezoekers gemakkelijk hun weg vinden, en op een veilige manier bestellen.

Beoordeling van de klant

“Laat deze jongens hun werk doen en je krijgt de hoogst mogelijke posities van al je zoekwoorden. Wij hebben velen projecten bij Netfort lopen, tot nu toe allemaal met succes afgerond”.

Ontvang nieuwe cases per email:

Meer cases

Alle cases