Dynamisch datumbereik in dashboard en SEO rapporten

  • december 21, 2022
  • SEO

Bijgewerkt op maart 18, 2024 by Tonny Duiveman

In de SEO positierapporten die je periodiek ontvangt kun je nu zelf kiezen over welke periode je de vorderingen wil zien. Als je het SEO webrapport opent vanuit je e-mail, heb je in de rechterbovenhoek de optie om het datumbereik te wijzigen. Ook kun je het datumbereik nu aanpassen vanuit je eigen SEO dashboard.

seo-rapport
Datumbereik aanpassen in de rechterbovenhoek

Om de vorderingen goed te kunnen monitoren is het handig om dit te vergelijken met een eerdere periode. Bijvoorbeeld met de week ervoor, een jaar eerder of vanaf het begin van de SEO campagne.

Mocht je hierover vragen hebben dan horen we dat natuurlijk graag.

Netfort Marketing & ICT
E. info@netfort.nl
T. 038-3338838

Nieuw: Google SERP functies

In de positietracker kun je nu ook alle Google SERP functies zien. Dus niet alleen de posities van je zoekwoorden, maar ook advertenties, afbeeldingen, local pack (de 3 bedrijfsvermeldingen), “mensen vragen ook”, beoordelingen en de aanwezigheid van sitelinks.

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal