Effectief

SEO werkt beter dan elke andere vorm van marketing. De bezoekersaantallen nemen aantoonbaar toe.

Goedkoop

Goede posities zorgen voor gratis bezoekers. Ook de Adwords kwaliteitsscore zal sterk verbeteren.

De beste keuze

Onderzoek naar de beste ranking factoren garanderen je de juiste SEO adviezen en implementaties, ook in 2018.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Netfort uit Kampen voor meer informatie; T. 038-3338838, E. info@netfort.nl.
seo van de echte specialist

“Begonnen als gespecialiseerd SEO bedrijf zijn we inmiddels succesvol in meerdere online disciplines. De opname en vindbaarheid van websites in zoekmachines, in goed Nederlands “zoekmachine optimalisatie”, staat echter nog altijd aan de basis van Netfort. Professionele SEO was en is nog steeds ons dagelijks werk”.
Tonny Duiveman, SEO expert.

SEO support voor WordPress, Magento en Joomla

Meer bezoekers op je website of webshop is geen kwestie van het promoten van je bedrijfsnaam. Klanten die jouw bedrijf kennen komen vanzelf wel als ze gebruik willen maken van je diensten. De beste resultaten bereik je met SEO, ofwel “gevonden worden op zoekwoorden en zoekzinnen in Google”. De specialisten van Netfort Marketing & ICT uit Kampen bewijzen hierin al ruim 15 jaar voor een groot aantal partijen een waardevolle partner in te zijn!

Maak gebruik van SEO Support bij Netfort en krijg de hoogst mogelijke posities is Google. Netfort onderzoekt en optimaliseert jouw website of webshop doorlopend op zaken zoals snelheid, linkprofiel en -structuur, autoriteit, het gebruik van social media, technische fouten, actualiteit (freshness), mobiele weergave, robots.txt, htaccess, canonical urls etc..

De lijst met controlepunten is te lang om op te sommen, en verschilt per website en per branche. Neem contact met ons op om je concurrenten voor nu en in de toekomst ver achter je te laten!

Benieuwd of jouw website, webshop of blog zoekmachine vriendelijk is ingericht? Vraag ons om een gratis onderzoek. T. 038-3338838 E. info@netfort.nl

seo inhouse

Inhouse SEO – huur een specialist

Wil je jouw website(s) laten optimaliseren door een SEO specialist op locatie, dan is inhouse SEO de oplossing! Zelfstandig, met jou of je medewerker(s) wordt een plan van aanpak geformuleerd waarmee stevige positie fundamenten voor je website(s) worden gebouwd.

Veel bezoekers voor een fractie van je marketingbudget

Wij implementeren de laatste SEO technieken en wijzen je op aanpassingen die je zelf kunt of moet doorvoeren. De wijzigingen aan je website zorgen voor snel resultaat. In vrijwel alle gevallen realiseren wij hogere posities binnen 3 weken.

SEO & Google Adwords

Indien je graag een combinatie wilt van SEO en Google Adwords adverteren dan kunnen we dit deskundig voor je organiseren. We richten een nieuwe campagne in of optimaliseren jouw bestaande campagne. Hierbij zit je niet vast aan contracten.

Laat deze jongens hun werk doen en je krijgt de hoogst mogelijke posities van al je zoekwoorden.

W. Peters, Goudse Kaas Shop

Magento SEO Support

Naast algemene SEO bieden wij specialistische Magento SEO. Hierbij zorgen we ervoor dat jouw webshop SEO technisch perfect staat. Zo wordt de title van het product herhaald op strategische posities binnen de productpagina. Denk hierbij aan de korte en lange omschrijving, meer informatie en alt-tags van afbeeldingen. Maar welke invulling geef je aan “de title”? Welke zoekwoorden of – zinnen ga je gebruiken, waar moeten deze zoekwoorden terugkomen en welke zoekwoorddichtheid hou je aan?

Zomaar een aantal zaken waar we je over zullen informeren. Ook krijg je een handige tool (https://netfort.clientseoreport.com/) waar je de resultaten kunt volgen. Zie ook “Magento SEO, de 10 belangrijkste tips

Stel je vraag

Posities bijhouden met positierapporten

Jouw zoekwoorden plaatsen we in een SEO monitoring omgeving. Dit is je persoonlijke SEO omgeving waar je zelf zaken kunt zien als positie verbeteringen per dag, week, maand of vanaf het begin van de campagne. Ook is het mogelijke automatisch zoekwoord rapporten per email te versturen.

Google Mobile First Index

Tot de laatste helft van 2016 was de desktop versie van je website bepalend voor de positie in Google. Vanaf nu is dat de mobiele versie. Netfort heeft zich hier in verdiept met eigen onderzoeken en onderzoeken in samenwerking met de internationale SEO community. Hierdoor kunnen we je nu waardevolle informatie geven over Mobile First. Daarnaast hebben we Mobile First geïntegreerd in onze SEO monitoring, analyse en optimalisatie software. Je kunt nu gemakkelijk de posities monitoren voor zowel desktop als mobiel, in welk land dan ook.

Content

Om goed gevonden te worden in Google is het een vereiste om te werken aan je content. Met content maak je duidelijk op welke zoekwoorden, afbeeldingen en/of video’s je gevonden wil worden. Is de boodschap interessant, dan zal dit de time-on-site verhogen en de bounce rate naar beneden halen waardoor Google vertrouwen krijgt in het verhaal. Het gevolg is hogere posities in de zoekresultaten. Door veel goede content op je website te plaatsen over een bepaald onderwerp leg je een stabiele basis voor SEO. Netfort zal je hierin uiterst deskundig begeleiden.

google local seo

Regionaal gevonden worden op zoekwoorden en -zinnen

Bied je voornamelijk regionaal of lokaal producten of diensten aan, dan is het van belang om gevonden te worden op zoekwoorden en zoekzinnen in combinatie met plaatsnamen. Bij regionale SEO optimaliseren we bestaande pagina’s, en worden waar nodig nieuwe pagina’s ontwikkeld. Deze pagina’s worden gekoppeld aan je Google+ (Google Plus, Places, Maps, Local of Google Mijn Bedrijf) pagina. Hiervoor doen we o.a. een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek, maken we geoptimaliseerde teksten op SEO vriendelijke pagina’s en zorgen we voor een perfecte linkstructuur.

Behaalde zoekwoorden posities blijven van jou! Netfort werkt niet met zogenaamde gecodeerde landingpages waarbij de stekker er uit wordt gehaald zodra je niet meer betaalt. Je hebt de volledige regie in handen. Daar verandert niets aan zodra onze SEO werkzaamheden gestopt zijn.

Vraag om meer informatie over Regionale SEO.

Magento shops geoptimaliseerd

Joomla websites geoptimaliseerd

WordPress sites geoptimaliseerd

Overige websites geoptimaliseerd

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie garanderen dat mijn website op nr 1 komt te staan?

Wij geven geen positiegaranties. Dergelijke garanties druisen in tegen de richtlijnen van Google. De enige garantie die we geven is dat we over alle mogelijke kennis beschikken, en onze stinkende best doen om jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren. De geschiedenis laat zien dat we gemiddeld een stijging van 700 zoekwoord-posities per website realiseren.

Heeft Social Media invloed op SEO?

Links vanaf Social Media kunnen erg belangrijk zijn; een bericht met een link naar je website die veel likes, shares, retweets, reposts en +jes krijgt is voor zoekmachines een positief signaal. Je kunt je voor wat betreft inlinks van Social Media het beste focussen op Google+, Pinterest, Facebook en Twitter.

Heb ik linkbuilding nodig?

Linkbuilding kan een goed geoptimaliseerde website hogere posities opleveren in zoekmachines, mits met zorg toegepast. De tijd van kwantiteit boven kwaliteit is voorbij. Google houdt van “echte” links met verschillende anchorteksten, van verschillende websites, op liefst onderwerp gerelateerde pagina’s en een goede mix van dofollow en nofollow.

Wij willen zelf ook meer weten over SEO, wat kan Netfort voor ons betekenen?

Bij Netfort kennen we geen geheimen. Tijdens de overeenkomst SEO kun je onbeperkt vragen stellen. Ook kun je bij ons een workshop volgen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Krijg ik te zien wat jullie doen?

Wijzigingen aan je website worden indien nodig met je doorgenomen. Dit geldt zeker voor veranderingen aan de layout of teksten. Het technische verhaal over bijvoorbeeld het CSS, .htaccess of robots.txt bestand zullen we je besparen, maar wil jehier meer over weten dan krijgt je alle informatie.

Wat kost SEO?

De kosten voor SEO zijn sterk afhankelijk van jouw wensen. Wil je in heel Nederland zichtbaar zijn in zoekmachines, of voornamelijk regionaal of lokaal gevonden worden? Of misschien moeten je zoekwoorden en -zinnen worden getarget op het buitenland? Gaat het om één website of zijn er meerdere websites of webhops die geoptimaliseerd moeten worden? Is het nodig om aandacht te besteden aan Social Media (SMO > Social Media Optimization)? En besteed je de SEO volledig aan ons uit of past SEO “support” beter bij jouw organisatie? Zomaar een aantal vragen die we je stellen waarmee we een prijs kunnen afgeven.

Hebben jullie volledige toegang nodig tot mijn website?

In de meeste gevallen is dat handig, soms zelfs noodzakelijk. Maar wil je SEO support waarbij je eigen webdesigner de wijzigingen moet doorvoeren dan is dat ook mogelijk. Toegang tot je website betekend in de meeste gevallen de FTP gegevens en/of de toegang tot het beheergedeelte van uw CMS. Hiervoor kun je apart toegang aan ons verlenen, waarbij jezelf uitmaakt wanneer de toegang stopgezet wordt.

Hoe kan ik alle behaalde zoekwoorden-posities ineens controleren bij Google?

Netfort uit Kampen heeft een SEO monitoring systeem waarin je heel gemakkelijk en overzichtelijk de actuele posities van al je zoekwoorden kunt controleren, ook in vergelijking tot vorige dag, week, maand of jaar. Maar dat is nog niet alles. In je eigen SEO omgeving kun je onder andere je Google Analytics en Google Search Console toevoegen, de resultaten in Bing bekijken, je concurrentie monitoren, het aantal zoekopdrachten van elk zoekwoord per maand zien, per pagina tips voorgesteld krijgen voor verbeteringen en backlinks monitoren.

Zakken mijn posities als jullie stoppen met de werkzaamheden?

Behaalde posities blijven van jou. Netfort uit Kampen maakt geen gebruik van scripts of externe websites die verwijderd worden zodra de overeenkomst SEO is beëindigd. Hou wel rekening met algoritme wijzigingen van Google. Ben je niet op de hoogte van de laatste wijzigingen dan kunnen je posities veranderen, zowel positief als negatief.

Hoe weet ik of jullie echte SEO specialisten zijn?

De resultaten spreken voor zich. Netfort Marketing & ICT uit Kampen weet inmiddels honderden klanten aan zich te binden met nette prijzen, goede adviezen en de beste resultaten. Als echte SEO specialisten volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Ook testen we samen met de internationale ontwikkelgemeenschap met enige regelmaat nieuwe SEO inzichten en technieken. Bij Netfort ben je verzekerd van de beste zorg voor je website in Google!

En dan nog even dit 😛

komt een SEO specialist bij de dokter

Tip 1) Zie ook onze Magento SEO pagina boordevol tips voor het beter positioneren van je Magento shop!

Tip 2) Waar moet je op letten bij het kiezen van een SEO specialist? Lees wat Google hier over schrijft.