google adwords uitbesteden kampenWil je het maximale uit Adwords halen? Netfort verzorgt het complete traject voor je. Jouw campagne met daarin de advertentiegroepen en advertenties wordt door ons opgezet, getarget, gemonitord en geoptimaliseerd.

Je betaalt een vast bedrag voor het opzetten van de campagne inclusief het inrichten van Google Analytics waarbij we doelen en koppelingen opzetten. Zeker in combinatie met SEO zorgt dit voor een lagere klikprijs en meer conversie vanwege de relevante geoptimaliseerde landingpagina’s.

Is Adwords via Netfort uit Kampen een extra kostenpost? Zie het als een investering waar gegarandeerd rendement uit komt. Google Adwords aan Netfort uitbesteden zorgt voor een kostenbesparing en veel meer rendement.

Kosten

Voor het opzetten van de Adwords campagne inclusief Analytics vragen we een starttarief. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van de campagne. Daarnaast bepaal je zelf de maximale kosten per maand voor Adwords.

Meestal raden we aan om te starten met een bedrag van rond de € 300,- per maand voor een kleine tot middelgrote campagne. Voor het verder optimaliseren van de campagne worden ook kosten in rekening gebracht. Ook deze kosten zijn afhankelijk van de omvang.

Voor het optimaliseren van de campagne verzamelen we alle relevante data voor een minimale klikprijs en maximale zichtbaarheid.

Resultaat

Het resultaat verschilt per website of -shop, bedrijf en branche. Je kunt er van uit gaan dat we alle kennis inzetten voor een maximaal rendement. Het voordeel van Adwords is dat je vanaf het live gaan direct (meer) bezoekers tegemoet kunt zien.

Voor hoe lang?

Bij Netfort zit je nergens aan vast, je mag zonder opgave van redenen stoppen wanneer jij dat wil. Daarmee heb je de kosten zelf in de hand. Echter raden we aan om tenminste 3 maanden door te zetten. De reden hiervoor is dat we zeker 6 weken nodig hebben om data te verzamelen. De weken daarna zijn voor het optimaliseren van de campagne.

Google Adwords uitbesteden zorgt voor inzicht, kostenbesparing en meer rendement. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

Van jou wordt verwacht mee te denken over doelstelling van Adwords, waaronder X%-stijging bezoekers, verkopen of leads, doorgeven waar je bedrijf onderscheidend in is, het doorgeven van zoekwoorden, de doelgroep benoemen en het kenbaar maken van de huidige conversieratio, concurrenten etc.

Ook in dit proces word je deskundig begeleid.

Je hebt al een Google Adwords campagne?

Indien de opbouw goed is dan kunnen we daar mee verder werken. Na een korte check wordt bepaald of verder gaan met je huidige campagne de moeite waard is, of dat er winst te behalen is met een nieuw op te zetten campagne.

Google Adwords uitbesteden? Voor vragen staan we je graag te woord. Neem vrijblijvend contact op met Netfort uit Kampen: T. 038-3338838 E. info@netfort.nl. 

Google Adwords Campagne