Vrijheid

Met een Magento webshop van Netfort zit je nergens aan vast. Geen licentiekosten of overige periodiek terugkerende kosten.

Professioneel

Magento staat voor gegarandeerd online succes. Grote spelers zoals T-Mobile, KLM en Hunkemöller gingen je voor.

Schaalbaar

Van een basic webshop tot een zeer geavanceerde multistore. Bij Netfort heb je onbeperkte groeimogelijkheden.

Meer weten?

Voor meer informatie over Magento kun je vrijblijvend contact met ons opnemen; T. 038-3338838, E. info@netfort.nl.

Netfort Marketing & ICT uit Kampen is gespecialiseerd in het bouwen van SEO en gebruiksvriendelijke Magento webshops. In tegenstelling tot de meeste webdesigners zijn we niet beperkt tot eenvoudige basic shops. Sinds het ontstaan van Magento in 2008 hebben we een groot aantal volledig op maat gemaakte webshops opgeleverd. Ze draaien naar volle tevredenheid van onze klanten op onze Magento servers; vanwege het gebruiksgemak, de klanttevredenheid en de maximale omzet weten we elke webshop-eigenaar jarenlang aan ons te binden.

Netfort’s Magento webshops voor elk budget

Een webshop laten ontwikkelen is heel betaalbaar. Voor de bouw van een basic webshop of zelfs een volledig op maat gemaakt e-commerce monster ben je echt geen vermogen kwijt. We kunnen de prijs laag houden omdat Netfort zelf de meest ervaren specialisten in huis heeft. Daardoor werken we snel en hoeven we geen externe webdesignbureaus in te schakelen. Ook besparen we tijd en geld op onkundige accountmanagers.

De voordelen van Magento ten opzichte van andere CMS webshops systemen

 • Open Source software – er zijn geen licentiekosten;
 • Vrijheid – je bent niet gebonden aan een enkele leverancier;
 • Groeimogelijkheden – je kunt klein beginnen en later (modules) uitbreiden;
 • Flexibel – mogelijkheden om producten op verschillende manieren te presenteren;
 • Goed te beveiligen (PCI-compliant) – er kan worden voldaan aan de industriële standaard van gegevensbeveiliging;
 • Ondersteund meerdere webwinkels – er kunnen meerdere webshops aan verschillende domeinnamen gekoppeld worden binnen één systeem;
 • Community upgrades – er wordt continue gewerkt aan nieuwe en upgrades van bestaande modules door ontwikkelaars over de hele wereld.

 

De voordelen van Magento bij Netfort Marketing & ICT

Geen handtekening onder onduidelijke contracten – De beste SEO instellingen en begeleiding – Volledige responsive webshop – Jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten – Honderden webshops opgeleverd – Gespecialiseerd in op maat gemaakte functionaliteiten en koppelingen – Support in de breedste zin, ook in de weekenden – Alles onder één dak, van hosting tot synchronisatie met beoordelingssites etc.

Migratie Magento 1 naar 2

Overstappen naar Magento versie 2 is geen eenvoudige update. Het is een volledig nieuw systeem en de webshop moet opnieuw worden opgebouwd. Magento specialist Netfort verzorgd de volledige overgang van Magento 1 naar versie 2 probleemloos, betaalbaar en snel zonder downtime.

Magento Patches

Om de kans op een hack van je Magento shop uit te sluiten verschijnen er elk jaar een aantal patches. Dit is software die een door de Magento community geconstateerd veiligheidslek dicht. Met een patch abonnement van Netfort heb je geen omkijken meer naar de installatie ervan.

Magento SEO

SEO is tegenwoordig heel wat meer dan een paar tekstjes plaatsen, enkele links aanvragen en een sitemap genereren. Netfort heeft de specialistische kennis om jouw Magento webshop op de juiste SEO technische manier in te richten. SEO is een intensief en creatief proces. Het is maatwerk dat niet overgenomen kan worden door welk geavanceerd en geautomatiseerd systeem dan ook.

Heb je al een Magento webshop? Laat ons geheel vrijblijvend een kijkje nemen. In alle gevallen vinden we verbeterpunten om je website hoger te positioneren in Google.

Bij Netfort weten we hoe Magento werkt en wat de unieke behoeften zijn, je kunt er op vertrouwen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Netfort biedt de technische ondersteuning om snel te kunnen handelen in noodsituaties. Schroom niet te vragen naar speciale Magento hosting of een Dedicated Server.

Bij ons ben je verzekerd van hosting met alle technische vereisten, snelheid, beveiligde web-transacties en meer; ook leveren wij hierbij zeer uitgebreide control panels (cPanel/ DirectAdmin) waarmee je volledig beheer en toegang hebt tot je webshop! Bekijk onze hostingpakketten onder “Overige diensten > Hosting“.

Tijdens de ontwikkeling van een Magento webshop wordt de template responsive of schaalbaar opgebouwd. Een dergelijke template is zeer geschikt en geoptimaliseerd voor desktop computers, laptops, tablets en smartphones. Elk platform krijgt zo zijn eigen interface waardoor bezoekers gemakkelijk hun weg vinden in je webshop, vanaf welk apparaat dan ook.

Netfort's Magento specialisten ontwerpen, slicen en implementeren responsive templates. Enkele goede voorbeelden zijn de recentelijk opgeleverde webshops voor Hommard, Shazara en Grace. Meer voorbeelden van Magento webshops vind je onder “Portfolio“.

Een greep uit onze portfolio

WordPress website Foodtruck Fabrikant

Een dochter/ niche website voor foodtruck bouwer Sallas uit Zwolle....

WordPress webshop Gajes

Gajes is een nieuw kledingmerk dat voornamelijk gespecialiseerd...

WordPress website Kaashandel Peters

Naast een aantal webshops, waaronder Goudsekaasshop.nl, heeft...

WordPress website De Gouden Driehoek

In opdracht van Dura Vermeer, en in samenwerking met E. Huizinga...

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Magento ten opzichte van "normale" webshop systemen?

Magento is open source, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Joomla, Drupal en WordPress. Dit houdt in dat de basis programmatuur gratis is, en ontwikkeld wordt door duizenden ontwikkelaars over de hele wereld. De webshop blijft daardoor zeer up to date volgens de nieuwste inzichten voor online verkoop. Eenmaal geïnstalleerd mag en kan het systeem naar wens aangepast worden. Wel moet door ontwikkelaars rekening gehouden worden met de GNU General Public License bepalingen. Wijzigingen aan het systeem kunnen niet zomaar verkocht worden onder eigen licentie. Het grootste voordeel is dat Magento na oplevering volledig je eigendom is, je bent niet gebonden aan welk bedrijf dan ook.

Waarom geen webshop van goedkope of zelfs gratis aanbieders?

Er zijn aanbieders van webshops die werken met standaard modules. Gestandaardiseerd betekent dat men de kosten laag kan houden. Het voordeel hiervan is dat je snel een webshop online hebt tegen lage maandelijkse kosten. Het nadeel hiervan is dat deze shops nogal statisch zijn, de aanbieders kunnen niet flexibel omgaan met je wensen. Ook zitten er altijd beperkingen op wat betreft koppelingen met banken, vervoerders en boekhoudsystemen, het aantal transacties, de layout/ het ontwerp van alle facetten van de shop en (automatische) synchronisatie van bijvoorbeeld voorraad en prijzen. Hou er goed rekening mee dat, zolang een dergelijke webshop online staat, je ALTIJD afhankelijk bent van deze webshop leverancier! Bij Magento specialist Netfort uit Kampen is en blijft jouw webshop je eigendom met volledig toegang en beheer. Na (al dan niet gespreide) betaling bent je vrij om te doen wat je wilt, en kun je eventueel kiezen voor een andere webdesigner of hostingprovider!

Wat kost een Magento webshop?

De kosten van Magento webwinkel zijn verdeeld over een aantal onderdelen, zoals;

 • De soort en omvang van de hosting – Denk hierbij aan shared hosting, een VPS of dedicated server, schijfruimtegebruik en dataverkeer.
 • De template/ theme – Wil je gebruik maken van een standaard (pre-made) template of ga je voor een volledig eigen ontwerp (custom-made/ klantspecifiek).
 • De extensies (meestal modules) – Heb je voldoende aan de standaard werking van Magento, of zijn uitbreidingen wenselijk. De meest populaire extensies zijn extensies die te maken met social media (share) zoals twitter en facebook, gebruiksvriendelijkheid zoals afrekenen met One Step Checkout, betalingsmethoden zoals iDeal en Klarna, verzendmethoden zoals TNT Parcelware en bijvoorbeeld zoom mogelijkheden voor afbeeldingen op productpagina’s.
 • De support – Zoek je zelf naar informatie over de werking van Magento of moeten wij regelmatig bijspringen. En verzorg je bijvoorbeeld zelf de updates of laat je dat aan ons over?

De uiteindelijke kosten zijn zoals je begrijpt sterk afhankelijk van jouw wensen.

Ik heb een eigen ontwerp, kan dit met Magento?

Je kunt je eigen ontwerp bij ons laten slicen, waarna we je ontwerp dynamisch en geschikt maken voor het Magento platform. Het ontwerp kun je ook aan Netfort uitbesteden.

Kunnen klanten mobiel bestellen?

Mobiele apparaten zijn erg populair. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw klanten je producten eenvoudig kunnen bestellen via telefoon of tablet. Dat kan met een al dan niet op maat gemaakte schaalbare of responsive Magento template.

Kunnen klanten producten delen, tweeten etc?

Er zijn een enorm aantal Social Media plugins beschikbaar waarmee je klanten producten kunnen delen over alle bekende platformen.

Is Magento goed voor SEO?

Magento is standaard SEO vriendelijk. Zo wordt standaard de naam van het product gebruikt als alt-tekst voor de productafbeelding, en worden de productnaam en andere belangrijke elementen automatisch voorzien van de juiste H1 of H2 tags. Met Magento is duplicate content verleden tijd; canonical url’s verwijzen dubbele content automatisch naar de juiste pagina. Verder heb je de beschikking over meta description (en keywords), (browser of meta)titles een volwaardige WYSIWYG editor en kun je onbeperkt landingpages aanmaken.

Zie ook “Magento SEO, de 10 belangrijkste tips“.

Leren jullie ons werken met Magento?

De Magento specialisten van Netfort helpen je graag verder. Na de oplevering van je webshop kun je kosteloos een dagdeel langskomen voor een uitgebreide uitleg over de werking van Magento. Aan de hand van een groot beamerscherm loodsen we je door het beheergedeelte waarna je eenvoudig kunt werken aan jouw webshop. Maar ook op het internet is alles veel te vinden het werken met Magento.

Stel ik gebruik nu Virtuemart of WooCommerce maar wil de overstap maken naar Magento, kan dat?

Ja dat kan. De Virtuemart, WooCommerce of ander soort database kan geëxporteerd worden, waarna de waarden overgezet kunnen worden in de Magento database. De overstap naar Magento vergt wel enige voorbereiding, maar hiermee krijg je een professionele webshop met het hoogste aantal functionaliteiten en nagenoeg onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden.

Is een koppeling met een groothandel mogelijk?

Veel groothandelaren en dropshippers hebben een koppeling voor Magento klaarliggen. Netfort implementeert en configureert deze waardoor de koppeling gegarandeerd goed werkt.

Kunnen klanten hun aankoop beoordelen?

Magento heeft een eigen beoordelingssysteem, maar je kunt ook kiezen voor een koppeling met beoordelingswebsites zoals KiyOh en The Feedback Company.

Wat kost een eigen uniek ontwerp (template) voor mijn webshop?

Bij Netfort kun je een uniek ontwerp (template of theme) laten maken. De kosten hiervoor liggen meestal tussen € 1200,00 en € 2000,00. Wil je geld besparen dan kun je kiezen uit een van de vele professionele pre-made Magento templates. Er zijn al templates te koop voor € 40,00. Ook pre-made templates kunnen we volledig naar wens ontwerpen en inrichten.

Kunnen we nieuwsbrieven versturen?

Netfort installeert standaard de Magento nieuwsmodule. Deze werkt uitstekend. Ook kun je kiezen uit de vele nieuwsbriefmodules van externe ontwikkelaars. De meest populaire software om nieuwsbrieven te versturen is MailChimp.

Waarom zou ik kiezen voor Magento?

We kunnen de voordelen blijven opsommen, maar het is wellicht beter om een paar aansprekende voorbeelden te geven van bedrijven die gebruik maken van een Magento webshop. Grote namen zoals Goodyear – Kipling – Etam – Lockerz – Samsung – Nespresso – T-Mobile – KLM – Hunkemöller – Lief! Lifestyle – Dixons – Ziengs hebben bewust gekozen voor Magento en maken er al jaren naar volle tevredenheid gebruik van. Bij Magento specialist Netfort is en blijft je webshop jouw eigendom met volledig toegang en beheer. Na de (al dan niet gespreide) betaling ben je vrij om te doen wat je wilt, en kun je eventueel kiezen voor een andere webdesigner of hostingprovider!

En waarom zou ik kiezen voor Netfort?

 • Sinds het begin in 2008 betrokken bij Magento development en implementatie
 • Meer dan 60 shops in eigen beheer opgeleverd
 • Ruime ervaring met nationale en internationale multistores
 • Op de achtergrond meegewerkt aan meer dan 200 zeer geavanceerde en complexe webshops voor aanbieders van Magento
 • Een betrouwbaar ervaren team van Magento specialisten (teammotto; “als wij het niet kunnen, kan niemand het”)
 • Full service, van hosting, ontwerp en ontwikkeling tot marketing
 • Gespreide betaling mogelijk van webshop en hosting
 • 24/7 service, goede bereikbaarheid via traditionele kanalen en social media, korte lijnen

Kan ik de webshop in termijnen betalen?

Bij Netfort kun je jouw webshop in maandelijkse termijnen betalen. Aan het einde van de laatste termijn is de webshop je eigendom. Kies je voor gespreide betaling dan kun je hierin desgewenst ook de kosten voor hosting, onderhoud en support laten opnemen. Je hebt al een volledige professionele webshop voor € 95,00 per maand.

Magento specialist nodig? Vraag vrijblijvend naar meer informatie.

…of stap even binnen voor een kennismaking aan de Industrieweg 11 in Kampen

Tip: Zie ook onze pagina over Magento SEO voor het beter positioneren van je webshop in Google!