Case Study: Webdesign en SEO voor 2L Beheer BV

Bijgewerkt op juni 17, 2022 by Tonny Duiveman

seo case kuhlmobel Duitsland

Uitgangspunt

2L Beheer BV is een bedrijf gespecialiseerd in koelvitrines, koelkasten en diepvriezers voor de zakelijke markt. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf richt zich voornamelijk op de Duitse markt. De kennis en producten zijn goed, maar de verkoop via internet was te verwaarlozen.

Uitdaging en doel

2L Beheer BV was niet sterk vertegenwoordigd op het internet. Er was een emailadres en een eenvoudige website maar daar hield het mee op. Het bedrijf wilde meer omzet uit internet halen, maar wist niet hoe. Daarom stelden we samen een plan op met als doel een groot aantal online aanvragen binnen een periode van maximaal een half jaar.

Succes met meerdere websites en SEO

Netfort bouwde voor 2L Beheer BV een aantal Magento webshops;

  1. Amerikanischerkuehlschrank247.de
  2. Kuehlmoebel247.de
  3. Generalelectrickuehlschrank.de

Naast deze Magento webshops hebben we nog enkele snel ladende en SEO vriendelijke WordPress blogs gelanceerd voor de nodige zichtbaarheid en bezoekersaantallen. Ook is de eigenaar zelf aan de slag gegaan met social media, en is zeer succesvol geworden met product- en instructievideo’s op YouTube.
De content input kwam onder leiding van Netfort van de beheerder zelf, de fabrikanten en enkele tekstschrijvers. Al tijdens de bouw van de websites is rekening gehouden met SEO technische en uitvoerende zaken. Na de oplevering van elke website volgde een intensief SEO support traject met erg goede resultaten.

Het resultaat: Onverwacht veel bezoekers en aanvragen

Kort na de oplevering van de eerste webshop ontving 2L Beheer BV de eerste betalende bezoekers. In een tijdsbestek van enkele maanden groeide de bezoekersaantallen door SEO en geoptimaliseerde content. Momenteel heeft het bedrijf de hoogst mogelijke bezoekersaantallen die te genereren zijn op de branche specifieke zoekwoorden.

WIL JIJ OOK MEER BEZOEKERS DOOR GERICHTE SEO?

E. INFO@NETFORT.NL / T. 038-3338838

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal