SEO scan met rapport

 • januari 17, 2020
 • SEO

Bijgewerkt op juni 17, 2022 by Tonny Duiveman

SEO scan met rapport
SEO scan met rapport

“Helderheid over de “Google-waarde” van je website of webshop met de SEO scan”

De vindbaarheid van je website is belangrijk. Zonder bezoekers geen verkoop, zo simpel is het. Bezoekers kun je krijgen door online adverteren met bijvoorbeeld Google Ads of Facebook Ads, te adverteren in de gedrukte pers zoals de krant of een vakblad, of met onze specialisatie: SEO!Op het gebied van SEO bieden we een aantal zeer betaalbare mogelijkheden, waaronder 2 scans;

 1. Eenmalige gratis SEO Scan. Je website wordt grondig onder loep genomen waarbij we je vertellen wat de plus- en minpunten zijn. Hiervan je krijg je een overzichtelijk rapport waarmee je zelf of je webdesigner aan de slag kunt.
 2. SEO Scan met “SEO software”. Zoals de “Eenmalige SEO Scan” maar hierbij maak je gebruik van onze SEO monitoring en rapportage software. Gebruiksvriendelijk en dummy-proof. Onderaan deze pagina hierover meer.

Waarom een eenmalige SEO scan?

Je bent zelf op zoek gegaan naar SEO tips en hebt al het een en ander aan SEO uitgevoerd, maar toch zie je te weinig resultaat. Heb je iets over het hoofd gezien? Meestal wel. Zijn er SEO geheimen die alleen een SEO specialist weet? Beslist niet! Dat wil zeggen, alles op het gebied van SEO is openbaar, en over elk onderwerp is al geschreven.

Het probleem is dat het een hele klus is om uit te vinden wat er verbeterd kan worden. Hier kunnen we je bij helpen. En wil je verder? Dan kun je de SEO volledig bij Netfort uitbesteden!

Moderne SEO versus links en content

Tijdens de SEO scan onderzoeken we een groot aantal zaken. Hierbij komen de nieuwste ontwikkelen en inzichten op het gebied van social media, content en technisch SEO aan bod. Ook onderzoeken we template specifieke toepassingen of op maat gemaakte modules of extensies.

Natuurlijk is de wijze van omgaan met links nog steeds belangrijk, en is het belangrijk om goede content te hebben. Maar tegenwoordig haal je daarmee niet meer de begeerde topposities. Links zijn slechts een ranking factor geworden. Een onderdeel van het hele proces. Net zo belangrijk als bijvoorbeeld een goede sitemap, CSS, robots.txt, een snelle en responsive website en up-to-date content.

SEO is een vak apart. Dat doe je zo maar niet even naast de rest van je werkzaamheden. Naast links en content bestaat moderne SEO tegenwoordig uit een groot aantal onsite en offsite facetten.

Zo is het momenteel een must om je niet alleen te focussen op je topzoekwoorden, maar om je website in zijn geheel onder de loep te nemen. Welke op zichzelf staande topics cluster je en welke onderwerpen zet je bij elkaar op een pagina? Welke rol speelt social media hierin en welke “proof” woorden gebruik je? In welke branche bevind je bedrijf zich en wat is de intentie van mensen die zoeken naar jouw producten of dienst

Optioneel: SEO Scan + “SEO monitoring, analyse en rapportage software”.

Na het ontvangen van het SEO rapport kun je optioneel gebruik maken van onze SEO monitoring en rapportage software. Hierin kun je vanaf elke plek op een gebruiksvriendelijke manier al je SEO inspanningen volgen. Netfort richt deze omgeving voor je in, je hebt er zelf geen omkijken naar.

Niet alleen kun je de (landelijke en lokale) posities van je focus-zoekwoorden volgen en vergelijken met een eerder tijdsvak, maar ook het bijhouden van Google Analytics en Search Console wordt erg overzichtelijk weergegeven.

Verder kun je hier heel gemakkelijk;

 1. Zien hoeveel mensen zoeken naar je ingestelde zoekwoorden per maand;
 2. Zoekwoorden monitoren voor regionaal opererende bedrijven, heel Nederland en/of overige landen.
 3. Je backlinks analyseren en administreren;
 4. Je concurrentie analyseren zoals backlinks, trust flow, citation flow en het aantal geïndexeerde pagina’s;
 5. Een zeer uitgebreide technische site audit uitvoeren;
 6. Je Feed, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en LinkedIn accounts monitoren;
 7. De resultaten van je Faceook, Instagram, LinkedIn en Google advertenties inzien;
 8. De resultaten van Analytics en Search Console inzien;
 9. Wekelijks of maandelijks positierapporten ontvangen op meerdere e-mailadressen;
 10. Mailchimp monitoren;
 11. Beheerders (laten) toevoegen;
 12. Takenlijsten maken voor jezelf of met je team.

Gebruik maken van onze SEO monitoring, analyse en rapportage software kost slechts enkele tientjes per maand. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van onder andere het aantal zoekwoorden die je wil monitoren.

Vraag hier de verhelderende gratis SEO Scan aan!


SEO Scan software

Heb je vragen over de SEO Scan of over onze online SEO monitoring, analyse en rapportage software, neem dan geheel vrijblijvend contact op:

Netfort Marketing & ICT
E. info@netfort.nl
T. 038-3338838

Contactpagina >>>

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal