SEO op commissiebasis

  • november 2, 2021
  • SEO

Bijgewerkt op maart 20, 2024 by Tonny Duiveman

SEO is de beste marketing investering voor je website. Bij niet al te rigoureuze algoritme wijzigen van Google kun je voor een lange periode hoog in Google staan, en eventuele Google Ads kosten gaan erdoor omlaag.

In de regel rekenen wij, en overige SEO bedrijven, een vaste prijs per maand voor SEO. Dit noemen we ook wel een SEO abonnement.

In bijna alle gevallen werken we op no cure no pay basis. Het idee hiervan is dat we binnen een bepaalde periode, meestal 4 maanden, hogere posities in Google hebben gerealiseerd. Lukt dat niet dan krijg je het reeds betaalde bedrag terug.

Afrekenen per bestelling of lead

Heb je een webshop met een aantal maandelijkse bezoekers en bestellingen of leads via jouw website dan bestaat er de mogelijkheid om de SEO uit te voeren op commissiebasis. Door de SEO krijg je meer bezoekers, en je betaald ons dan per bestelling. Voorbeeld;

  • Via je webshop krijg je 200 bestellingen per maand.
  • We spreken een prijs af van € 1,50 per bestelling.
  • Het verwachte maandbedrag voor SEO support zal in beginsel € 300,- bedragen.
  • Met de stijging van je zoekwoorden zullen de bestellingen, en daarmee het maandbedrag toenemen.

Bij elke bestelling boven de 200 bestellingen profiteren in dit voorbeeld beide partijen. En zit het eens een maand tegen dan betaal je ons ook minder. Met het afrekenen op commissiebasis per bestelling kun je er vanuit gaan dat wij jouw website altijd de beste SEO-behandeling geven.

Ook bij “SEO op commissiebasis” bestaat (soms) de mogelijkheid om een overeenkomst op no-cure-no-pay basis aan te gaan, en kun je na 6 maanden de overeenkomst beëindigen.

Interesse in SEO op commissiebasis?

Heb je interesse in deze vorm van SEO? Neem dan vrijblijvend contact op.

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal