Case Study: Tattoo Killer

Bijgewerkt op juni 17, 2022 by Tonny Duiveman

Tattoo verwijderen Tattoo Killer Kampen

Een SEO vriendelijke WordPress website

Een groeiend aantal voornamelijk jonge ondernemers denkt af te kunnen zonder website. Voor startende ondernemers kunnen de kosten te hoog zijn of lijken om een website te laten maken, en ze zien soms de meerwaarde niet. Ze hebben immers een Facebook en Instagram pagina waarmee ze klanten aan zich binden. Dit is helaas een grote denkfout.

Klanten aan je binden met Social Media lukt wel, maar dan moeten ze je wel eerst vinden in bijvoorbeeld Google. En dat gaat nog steeds het eenvoudigste met een SEO vriendelijke website. Mensen die jou bedrijf kennen komen vanzelf wel uit bij je Social Media kanalen. Nieuwe klanten komen naar je toe via je website.

Met die kennis besloot Tattoo Killer een nieuwe website te laten maken. Er was al een website, maar die vertegenwoordigde niet de “look en feel” van het bedrijf. Hiermee trokken ze te weinig klanten, of het sprak de juiste doelgroep niet aan. Daarom werd er besloten een nieuwe website in WordPress met SEO te laten bouwen.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op:

T. 0383338838
E. info@netfort.nl

Hieronder de case study “Een SEO vriendelijke website” van een van onze klanten.

Uitgangspunt; een nieuwe goed vindbare website met de juiste uitstraling

Tattoo Killer heeft in het verleden een website laten maken die achteraf niet voldeed. De uitstraling was niet goed en de website was niet goed vindbaar in Google.
Daarom heeft Netfort om te beginnen een nieuwe domeinnaam voor het bedrijf geregistreerd, tattoo-killer.nl. Daarna hebben we een nieuw logo gemaakt die aansluit bij de diensten van het bedrijf.

Als basis voor de nieuwe website hebben we de “oude” website genomen en hebben deze volledig gerestyled. Daarbij is de techniek onder handen genomen en zijn de teksten geoptimaliseerd.

Uitdaging en doel

Omdat de oude website niet aansloot bij de uitstraling van de diensten van Tattoo Killer moest het design en het logo worden aangepast. Er is veel geïnvesteerd in kennis en apparatuur en dat moet uiteraard zo snel mogelijk worden terugverdiend. Daarom is besloten de website te redesignen en SEO vriendelijk in te richten. Hierdoor zal het bedrijf veel beter gevonden worden door de juiste doelgroep in Google.

Een SEO vriendelijke WordPress website

De website is op het gebied van design en SEO vriendelijkheid op alle punten aangepakt;

  • Het logo is opnieuw ontworpen, ook te gebruiken voor drukwerk.
  • De pagina indeling is aangepakt voor een betere CTA en vindbaarheid.
  • Er zijn nieuwe afbeeldingen geplaatst.
  • De website heeft met de kleuren zwart, wit en en rood een stoer uiterlijk gekregen.
  • De teksten en metatags zijn aangepast.
  • De snelheid (laadtijd) is omhoog gegaan.
  • Er is een sitemap toegevoegd.
  • De Google Mijn Bedrijf pagina (voor lokale vindbaarheid) is geoptimaliseerd.
  • GMB, facebook en Instagram zijn gekoppeld.
  • Er is een SEO traject gestart.

Het resultaat; een goed vindbare WP website die gezien mag worden

Tattoo-killer.nl is zeer tevreden met de nieuwe WordPress website. Omdat er gekozen is voor een professioneel SEO traject is de website nu al goed vindbaar, en zal deze de zoekmachines gaan domineren op zoekwoorden gerelateerd aan Tattoo verwijdering en overige laserbehandelingen. In navolging hierop worden nog bedrijfskleding en stickers gemaakt.

Netfort wenst de eigenaren van Tattoo-killer.nl veel succes met de nieuwe website!

OOK EEN NIEUWE WORDPRESS WEBSITE?

INFO@NETFORT.NL – 038-3338838

Goede ROI

Het laten maken van een nieuwe WordPress website die goed te vinden is in Google gaat je snel veel geld opleveren.

Zorgeloos

Bij Netfort doen we aan ontzorgen. Wij regelen het volledige webdesign traject, van domeinnaamregistratie tot hosting en marketing.

Service

Na oplevering krijg je een half jaar garantie op de werking van je nieuwe website. Ook krijg je informatie over SEO bij ons op kantoor of op afstand.

van Magento naar WordPress

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal