Magento Patch Abonnement

Bijgewerkt op maart 18, 2024 by Tonny Duiveman

Magento Patch Abonnement

magento patch installatie
Magento patch abonnement, veiligheid voorop!

Er zijn wereldwijd steeds meer Magento webshops en daarom is Magento interessant geworden voor hackers. Ze maken er een sport van lekken te vinden in het CMS en dit heeft mogelijk grote gevolgen voor jouw en je klanten. Zeker als je webshop goed te vinden is door middel van SEO is de kans om ook gevonden te worden door een hacker erg groot.

Veel Magento webshop eigenaren denken dat hun webshop niet interessant is voor hackers. Dat is een serieuze denkfout. De meeste hackers kijken helemaal niet naar het soort webshop. Ze plaatsen een stukje code op het internet en infecteren daarmee willekeurig webshops. Daarna worden er – indien aanwezig – betalingsgegevens geretourneerd, of het gebeurt in de toekomst als een klant online afrekent.

Magento patches tegen hacken

Om de kans op hacken van Magento webshops te reduceren verschijnen er steeds vaker patches. Dit zijn stukjes software die de veiligheidslekken dichten. Heb je een SLA dan informeert Netfort je over de veiligheidslekken en installeert de patches op de juiste manier.

Ook zonder SLA kun je deze patches laten installeren. Dat kan per uitgebrachte patch of met een patch abonnement. Met een abonnement heb je er geen omkijken meer naar.

Met een patch abonnement installeren we alle uitgebrachte patches, en hoef je niet bang te zijn voor een gehackte webshop.

Snel

De laatste veiligheidspatches snel en vakkundig geïnstalleerd.

Automatisch

Nieuwe patches worden binnen de vereiste veilige tijdslimiet geïnstalleerd.

Goedkoop

Netfort werkt snel en tegen een schappelijk uurtarief, of voor een vast maandbedrag.

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal