Een Magento template kopen

Bijgewerkt op november 6, 2022 by Tonny Duiveman

Magento template kopen
Magento template kopen

Je bent van plan een nieuwe Magento webshop te laten ontwikkelen of je bestaande online webshop te moderniseren. Om kosten te besparen kun je daarbij kiezen voor een pre-made Magento template, ook wel thema of theme genoemd. Dit is tegenwoordig heel normaal en je bespaard er veel tijd en geld mee.

Magento templates zijn er in alle soorten. Aanbieders en ontwikkelaars van pre-made Magento templates verdelen ze graag in categorieën zoals mode, vakantie, onroerend goed, zakelijke templates etc. De juiste Magento template kopen wordt hiermee vergemakkelijkt.

Ze worden in de sfeer van het onderwerp gepresenteerd zodat je een idee krijgt van hoe de template er uit zou kunnen zien na de installatie op het Magento platform. “Kunnen zien”, omdat je natuurlijk graag je eigen afbeeldingen ziet in je online winkel. En misschien heb je liever toch een iets andere lay-out of kleurstelling?

Het is dus aan jezelf hoe de aangeschafte Magento template er uiteindelijk uit gaat zien. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Welke eisen stellen we aan een goede Magento template?

De ontwikkelaar van Magento templates zal rekening moeten houden met een aantal zaken. Zo moet het bekende winkelmandje altijd zichtbaar zijn, moet er ruimte beschikbaar zijn voor productfiltering (attributen) en zal de bezoeker eenvoudig contact moeten kunnen opnemen. Verder kun je denken aan een header voor o.a. het menu, een kop-afbeelding of een slideshow en een footer met links naar de algemene voorwaarden en retourbeleid. Maar een pre-made aangeschafte Magento template hoeft niet altijd statisch te zijn.

“Ook pre-made templates zijn door Netfort volledig naar wens in te richten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij verzorgen het hele traject van aanschaf en installatie tot de mobiele weergave en overige finetuning.”

Waar kun je Magento templates kopen?

Er zijn een aantal websites waar je een Magento template kunt kopen. Jij kiest natuurlijk zelf je favoriete aanbieder uit, maar met onderstaande websites hebben wij goede ervaringen, en met enkele werken we samen;

Templatemonster.com (https://www.templatemonster.com/)
Website met goede, zo niet de beste Magento templates. Je kunt hier filteren op kleur, onderwerp, thema etc. Een gemiddelde template kost $180,-. Vrij prijzig maar wel goed. Een buyout licentie is hier ook mogelijk.

Themeforest.net (https://themeforest.net/)
Themeforest was de eerste aanbieder van responsive Magento templates. Hier koop je een goede template voor gemiddeld $55,-.

Rockettheme.com (https://rockettheme.com/magento/themes)
Professionele Magento templates. De gemiddelde prijs van een Magento theme bij RocketTheme bedraagd $90,-.

Heb je een template uitgekozen dan kunt je deze indien gewenst ter beoordeling naar ons toesturen.

Je favoriete Magento template laten aanpassen

Netfort heeft door de jaren gewerkt aan een enorm aantal Magento templates. Daarmee wordt ook rekening gehouden met SEO. Wij hebben de ervaring en de kennis om een door jou gekochte template volgens je verdere specificaties in te richten.

Let er wel op dat je probeert een pre-made template te kopen die zo veel mogelijk in de richting komt van jouw wensen. Denk hierbij aan de layout, functionaliteiten en de kleurstelling. Hoe minder wij hoeven te veranderen, des te sneller de klus is geklaard.

Liever een klant specifieke template?

Kun je geen geschikte template vinden online? Wil je meer uit Magento SEO halen? Heb je een merk in de markt gezet en wil je het ontwerp en de gebruikerservaring hier op laten aansluiten (branding)? In dat geval kunnen we een volledig op maat gemaakte Magento template ontwerpen.

Ook is het mogelijk om een ontwerpbureau naar keuze in te schakelen voor het ontwikkelen van een basis-template. Het uiteindelijke ontwerp kan door Netfort worden gesliced, en geschikt gemaakt voor de dynamische werking op het Magento platform.

Magento theme voor Wear Grace Italië - Netfort SEO en Webdesign Kampen

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal