Een Magento template kopen

Magento template kopen
Magento template kopen

Je bent van plan een nieuwe Magento webshop te laten ontwikkelen of je bestaande online shop te moderniseren. Om kosten te besparen kun je daarbij kiezen voor een pre-made Magento template. Magento templates zijn er in alle soorten.

Aanbieders en ontwikkelaars van pre-made Magento templates verdelen ze graag in categorieën zoals mode, vakantie, onroerend goed, zakelijke templates etc. De juiste Magento template kopen wordt hiermee vergemakkelijkt. Ze worden in de sfeer van het onderwerp gepresenteerd zodat je een idee krijgt van hoe de template er uit zou kunnen zien na de installatie op het Magento platform. “Kunnen zien”, omdat je natuurlijk graag je eigen afbeeldingen ziet in je online winkel. En misschien heb je liever toch een iets andere lay-out of kleurstelling?

Het is dus aan jezelf hoe de aangeschafte pre-made template er uiteindelijk uit gaat zien. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Waar moet een Magento template aan voldoen?

De ontwikkelaar van Magento templates zal rekening moeten houden met een aantal standaard zaken. Zo moet het winkelmandje altijd zichtbaar zijn, moet er ruimte links en/of rechts gereserveerd zijn voor productfiltering (attributen) en zal het de bezoeker gemakkelijk gemaakt moeten worden om contact op te nemen. Verder kun je denken aan een header voor o.a. het menu en een slideshow en een footer met links naar de algemene voorwaarden en retourbeleid. Maar een pre-made aangeschafte template hoeft niet altijd statisch te zijn.

“Ook pre-made templates zijn door Netfort volledig naar wens in te richten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij verzorgen het hele traject van aanschaf en installatie tot de finetuning.”

Waar kan ik een Magento template kopen?

Er zijn een aantal website waar je een Magento template kunt kopen. Jij kiest natuurlijk zelf je favoriete website uit, maar met onderstaande websites hebben wij goede ervaringen, met enkele werken we samen;

Templatemonster.com (https://www.templatemonster.com/)
Website met goede, zo niet de beste Magento templates. Je kunt hier filteren op kleur, onderwerp, thema etc. Een gemiddelde template kost $180,-. Vrij prijzig maar wel goed. Een buyout licentie is hier ook mogelijk.

Themeforest.net (https://themeforest.net/)
Themeforest was de eerste aanbieder van responsive Magento templates. Hier koop je een goede template voor gemiddeld $55,-.

Rockettheme.com (https://rockettheme.com/magento/themes)
Professionele Magento templates. De gemiddelde prijs van een Magento theme bij RocketTheme bedraagd $90,-.

Heeft u een template uitgekozen dan kunt u deze indien gewenst ter beoordeling naar ons toesturen.

Een gekochte Magento template laten aanpassen

Netfort heeft door de jaren heen een enorm aantal Magento templates aangepast. Daarmee wordt ook rekening gehouden met SEO. Wij hebben de ervaring en de kennis om een door jou gekochte template volgens je verdere specificaties in te richten.

Let er wel op dat je probeert een pre-made template te kopen die een heel eind in de richting komt van jouw wensen. Denk hierbij aan de layout en een kleurstelling. Hoe minder wij hoeven te veranderen, des te sneller de klus is geklaard.

Toch liever een klant specifieke template?

Kun je geen geschikte template vinden op bovengenoemde websites? Wil je meer uit Magento SEO halen? Heb je een merk in de markt gezet en wil je het ontwerp en de gebruikerservaring hier op laten aansluiten (branding)? In dat geval kunnen we een volledig op maat gemaakte Magento template ontwerpen.

Ook is het mogelijk om een ontwerpbureau naar keuze in te schakelen voor het ontwikkelen van een template. Het uiteindelijke ontwerp kan door Netfort worden gesliced, en geschikt gemaakt voor de dynamische werking op het Magento platform.

Wear Grace Italië - Netfort SEO en Webdesign Kampen

  Over Netfort

  Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

  Contactgegevens

  Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

  Klantbeoordelingen

  Super bedrijf!

  Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
  JoAnna - Hoogeveen

  Meer blogberichten

  Bekijk ze allemaal