Netfort officieel partner van Mollie

Bijgewerkt op oktober 12, 2022 by Tonny Duiveman

mollieHet inmiddels bekende Mollie biedt betaaldiensten aan. Overzichtelijk, transparant en voor een lage prijs. Mollie’s diensten zijn makkelijk toegankelijk voor een breed publiek en tegelijkertijd flexibel genoeg om geïntegreerd te worden in complexere websites en bedrijfssystemen.

Als zijnde Magento specialist is Netfort benaderd door Mollie om de koppeling tussen Magento en Mollie te updaten en uit te breiden. Ook is Netfort officieel partner voor hulp bij de installatie van de Mollie Magento module. Bij vragen worden klanten van Mollie rechtstreeks verwezen naar Netfort, of we lossen de problemen op in opdracht van Mollie.

Hulp nodig bij de betaalmodule van dit betaalsysteem voor Magento? Hiervoor kun je rechtstreeks contact met ons opnemen, of via onze Magento website Mageshops.

Over Netfort

Wij zijn een full service marketingbureau gespecialiseerd in SEO en webdesign.

Contactgegevens

Wij leveren professionele SEO en bouwen websites en webshops voor de hoogste posities in Google. Stel geheel vrijblijvend je vraag.

Klantbeoordelingen

Super bedrijf!

Ben geholpen met een eigen website. Communicatie over en weer top, staan altijd voor je klaar en alles naar mijn wensen geregeld!!!
JoAnna - Hoogeveen

Meer blogberichten

Bekijk ze allemaal