Sallas Zwolle

Netfort laat jouw bedrijf groeien met webdesign en SEO

Sallas Transporttechniek uit Zwolle is een internationale fabrikant van verkoopwagens, foodtrucks en overige aanhangwagens. Om hun producten goed uit te laten komen hebben we gekozen voor een zo transparant mogelijke layout met veel tekst en afbeeldingen. De website van Sallas Zwolle is gemaakt in WordPress.

Goede posities en meer omzet met SEO.

Opdracht

Een website die er professioneel uitziet, en net zo goed gevonden wordt "als de rest van de websites die Netfort maakt". Daarnaast moeten de Marktplaats advertenties van Sallas ook op de website verschijnen.

Oplossing

Een nieuwe WordPress website met goede teksten en product presentaties, en een speciale foodtruck website. Daaropvolgend een SEO Support traject, inclusief Local SEO.

Resultaat

De website van Sallas is goed te vinden op top-zoekwoorden. Sallas krijgt beduidend meer opdrachten voor hun producten, voornamelijk verkoopwagens en de laatste jaren de populaire foodtrucks.

Beoordeling van de klant

“Wij maken al jaren gebruik van de webdesign en SEO diensten van Netfort. Ze hebben geen 9 - 5 mentaliteit en doen wat ze zeggen.”

Ontvang nieuwe cases per email:

Meer cases

Alle cases