wordpress consult

Professioneel en Goedkoop Online

“Een prachtige professionele en SEO vriendelijke website met WordPress”

Jij bent op zoek naar een professionele responsive website voor je bedrijf? En dat moet goedkoop en zonder al teveel rompslomp? WordPress specialist Netfort heeft jarenlange ervaring met WordPress, het beste CMS systeem dat momenteel verkrijgbaar is. Of het nu een eenvoudige standaard website moet zijn of volledig op maat, ons team heeft alles in huis voor jouw online succes!

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Voor elk budget vinden we gegarandeerd een passende oplossing. Onze websites zijn schaalbaar zodat je klein kunt beginnen en later onbeperkt functionaliteiten en content kunt toevoegen.

Tot eind augustus 2018 een jaar gratis basic hosting 5GB bij een nieuwe WordPress website!

Snel

Netfort heeft jouw nieuwe website up and running in no-time. Uiteraard leren wij je werken met WordPress.

Goedkoop

Bij Netfort ben je verzekerd van de beste prijs. Ook voor onderhoud, support en de hosting van je website.

Professioneel

Grote spelers omarmen de voordelen van WordPress. Bedrijven zoals Radio538, Sony en NRC gingen je voor.

Meer weten?

Neem contact op of kom langs voor een vrijblijvende kennismaking. E. info(@)netfort.nl T. 0383338838.
WordPress Netfort Kampen

Iedereen kan met WordPress werken, maar om er zakelijk het uiterste uit te halen heb je specifieke kennis nodig. Wij hebben die kennis.

WordPress specialist Netfort

WordPress specialist Netfort uit Kampen werkt voor een groot aantal bedrijven die met WordPress werken of WordPress aanbieden. Netfort werkt snel, flexibel, tegen een zeer schappelijk tarief.

Een WordPress CMS website opbouwen is heel betaalbaar en uiteraard niet plaatsgebonden. Netfort heeft niet alleen klanten in Zwolle en omgeving. Ook hebben onze medewerkers WordPress websites gemaakt voor bedrijven in onder meer Utrecht, Lelystad, Almere, Zaandam, Deventer, Meppel, Elburg, Harderwijk, Den Haag, Hengelo, Barneveld, Enschede, Amsterdam, Rotterdam en diverse plaatsen in Friesland.

Ook in landen als België, Portugal, Spanje, Finland, Amerika, Duitsland, Roemenië en Polen zijn we actief. Alleen als je regelmatig persoonlijk wilt overleggen kan het handig zijn om in de buurt van Kampen – Zwolle gevestigd te zijn.

marketing wordpress
e-commerce met woocommerce

WooCommerce

Was WooCommerce tot voor kort nog een dwerg in de wereld van webshop software, tegenwoordig is het een volwaardig webshopsysteem. Zeker als je start met e-commerce en niet meteen al te veel kosten wil maken is WooCommerce qua omvang, gebruiksgemak en leercurve het beste webwinkel pakket.

Een ander voordeel is de hosting. Omdat WordPress met WooCommerce plugin een “licht” pakket is heb je meestal voldoende aan een eenvoudig en relatief goedkoop webhostingpakket.

Er zijn steeds meer plugins ontwikkeld met de ambitie om van WooCommerce een volwaardig webshopsysteem maken, en dat is inmiddels gelukt! Ben je voornemens een webshop te beginnen, dan is WordPress met WooCommerce de beste keuze.

WordPress SEO

Om goed gevonden te worden in Google en overige zoekmachines implementeren we SEO technische aspecten. Met o.a. het soort hostingpakket, de template, .htaccess, robots.txt, sitemap(s) en de structuur zorgen we ervoor dat je WordPress website optimaal te vinden is voor jouw doelgroep.

Werk je voornamelijk lokaal of regionaal dan zijn er zeer effectieve mogelijkheden om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wat te denken van het gratis te gebruiken Google Mijn Bedrijf. Op de juiste manier ingericht kunnen we je volledige bedrijfsinformatie weergeven op Google Maps, Google zoeken en Google+. Klanten zullen hiermee snel en doeltreffend de weg vinden naar jouw bedrijf!

Het is niet verkeerd om voor de bouw van je website een plan van aanpak te formuleren. Hiermee brengen we de mogelijkheden, de werkzaamheden en de kosten voor jou website in kaart.

analytics seo wordpress

Enkele recente voorbeelden

Nieuw: Overstappen van Magento naar WordPress / WooCommerce

Netfort’s WordPress specialisten kunnen je (oude) Magento webshop migreren of overzetten naar een WordPress met WooCommerce omgeving. Een groot aantal Magento gebruikers ziet op tegen de overstap naar Magento 2 vanwege de kosten en/of het gebrek aan goed werkende plugins, of het verlies van op maat gemaakte functionaliteiten. Dan is het goed om te weten dat we je webshop inclusief content kunnen overzetten naar WordPress.

Met WordPress is tegenwoordig een zeer professionele webshop te bouwen. Ook zijn de updates, het onderhoud en het werken met WordPress vele malen eenvoudiger en dus goedkoper.

Bang voor het verlies van Google posities? Met onze kennis van SEO wordt het verlies van je SEO inspanningen tot een minimum beperkt. Oude, belangrijke URL’s worden deskundig omgeleid naar de nieuwe pagina’s binnen WordPress met behoud van waarde.

Zie ook de case study “Van Magento naar WordPress“.

WordPress betalen in termijnen

Wij realiseren ons dat een website een flinke investering kan zijn. Zeker als startende ondernemer krijg je te maken met enorm veel kosten die niet altijd voorzien zijn.
Als je het meteen goed wil aanpakken krijg je bij het laten maken van een website te maken met kosten voor bijvoorbeeld je domeinnaam, de hosting, het al dan niet periodieke website onderhoud, logo, huisstijl, fotografie, eventuele kosten van de bank in het geval van een webshop etc etc.

Dan is het goed te weten dat er bij ons altijd een mogelijkheid is om gespreid te betalen. Hierin kunnen ook de kosten opgenomen worden voor hosting en onderhoud. Voor een paar tientjes per maand ben je snel professioneel online en krijg je support in de breedste zin.

Vraag geheel vrijblijvend naar een kostenoverzicht!

Netfort Marketing & ICT

Industrieweg 11
8263 AA Kampen (NL)
Tel. 038-3338838
info@netfort.nl

Social Media

twitter.com
facebook.com
plus.google.com
linkedin.com

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur. Indien je langs wil komen voor overleg is het verstandig om van te voren een afspraak te maken.

Storingsnummer

Bij storingen buiten kantooruren kun je een e-mail sturen naar info@netfort.nl, of bellen met ons storingsnummer (+31)(0)85-4012648.

Stel je vraag

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

AVG wet mededeling: Door dit formulier te gebruiken, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens. Dit is niets nieuws, maar we zijn verplicht je hiervan op de hoogte te stellen.