2L Beheer BV

Netfort laat jouw bedrijf groeien met webdesign en SEO

2L Beheer BV is een bedrijf gespecialiseerd in koelvitrines, koelkasten en diepvriezers voor de zakelijke markt. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf richt zich voornamelijk op de Duitse markt. De verkoop via internet was te verwaarlozen, daarom moest er een webshop komen die goed te vinden zou zijn in Duitsland.

Goede beoordelingen voor kuhlmobel.de.

Opdracht

Een professionele omvangrijke webshop met koppelingen naar het boekhoudpakket, Google Shoping en Amazon. Daarna goede vindbaarheid in Google.de zodat de online omzet stijgt.

Oplossing

Er is een domeinnaam met een supersnel voor Magento geschikt hostingpakket aangemaakt, en een Magento webshop ontwikkeld, vertaald naar het Duits. Daarna zijn alle functionaliteiten ingebouwd en is er SEO en Adwords op losgelaten.

Resultaat

De webshop is gebruiksvriendelijk ingericht waardoor klanten gemakkelijk hun weg vinden. De eerste bestellingen kwamen al snel binnen en momenteel doet dit bedrijf, mede door de goede vindbaarheid en lovende reviews, goede zaken online in Duitsland. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met nog 2 webshops:

  1. Amerikanischerkuehlschrank247.de
  2. Generalelectrickuehlschrank.de

Beoordeling van de klant

“Ze hebben me weer goed geholpen met mijn producten op AMAZON Duitsland te zetten. Nou eens zien hoeveel de omzet gaat worden. Heren, weer hartelijk bedankt!”

Ontvang nieuwe cases per email:

Meer cases

Alle cases