wordpress-webshop-gajes

WordPress webshop Gajes

Gajes is een nieuw kledingmerk dat voornamelijk gespecialiseerd is in hippe moderne caps. Deze worden inmiddels gedragen door een groot aantal bekende artiesten en sporters zoals Johnny de Mol, Andy van der Meyde en Andre Hazes Jr.

wordpress website peters

WordPress website Kaashandel Peters

Naast een aantal webshops, waaronder Goudsekaasshop.nl, heeft Netfort voor Kaashandel Peters een informatieve website gemaakt. De website is eenvoudig en overzichtelijk gehouden zodat de bezoekers snel de markt standplaatsen kunnen vinden, het assortiment kunnen bekijken en contact kunnen opnemen.

Magento webshop sieraden

Magento webshop Auverture

Op maat opgeleverde Magento webshop voor de verkoop van zeer luxe sieraden. Gespecialiseerd in unieke, mooie sieraden, bedacht door kunstenaars en door ervaren ambachtslieden tot leven gebracht.

magento webshop drukkerij Brezo

Magento webshop shirts-bedrukken.nl

In navolging van eerder gemaakte, zeer succesvolle webshops heeft Netfort voor Brezo B.V. Kampen een nieuwe webshop ontwikkeld. De webshop is voor het overgrote deel gebaseerd op maatwerk, en heeft alles in huis wat een moderne webshop nodig heeft.

magento-webshop-schoenen

Magento webshop ETQ Amsterdam

Volledig op maat gemaakte Magento webshop voor de verkoop van luxe schoenen en sneakers. De template is volledig schaalbaar en responsive op alle platformen. De webshop won (en wint nog steeds) meerdere internationale website awards.

Magento template of theme kopen

Magento webshop Grace

Custom-made Magento webshop voor het gelijknamige bedrijf uit Italië op het hoogste niveau. Deze internationale shop voor de verkoop van op Yoga gebaseerde kleding is volledig vanaf de tekentafel opgebouwd.

magento-webshop-trouwringen

Magento webshop Trouwringen24.nl

Volledig op maat gemaakte Magento webshop met o.a. custom made template, virtuele adviseur, 360 rotatie afbeeldingen, online agenda en een op maat gemaakt klant inlogsysteem. De webshop is gemaakt in opdracht van Edelsmederij Verweij met filialen in Veenhuizen en Amersfoort.