In onze portfolio vind je een greep uit onze Magento, Joomla en WordPress projecten die we in eigen beheer hebben gemaakt. Projecten die we voor derden, zoals collega webdesigners en marketingbureau’s, hebben uitgevoerd staan hier niet bij. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, of een bezoek brengen aan ons kantoor in Kampen.

WordPress website Foodtruck Fabrikant

Een dochter/ niche website voor foodtruck bouwer Sallas uit Zwolle. Naast aanhangwagens en verkoopwagens heeft dit bedrijf zich meer en meer toegelegd op de bouw van hypermoderne foodtrucks.

WordPress webshop Gajes

Gajes is een nieuw kledingmerk dat voornamelijk gespecialiseerd is in hippe moderne caps. Deze worden inmiddels gedragen door een groot aantal bekende artiesten en sporters zoals Johnny de Mol, Andy van der Meyde en Andre Hazes Jr.

WordPress website Kaashandel Peters

Naast een aantal webshops, waaronder Goudsekaasshop.nl, heeft Netfort voor Kaashandel Peters een informatieve website gemaakt. De website is eenvoudig en overzichtelijk gehouden zodat de bezoekers snel de markt standplaatsen kunnen vinden, het assortiment kunnen bekijken en contact kunnen opnemen.

WordPress website De Gouden Driehoek

In opdracht van Dura Vermeer, en in samenwerking met E. Huizinga heeft Netfort de website ontwikkeld voor Bedrijvenpark De Gouden Driehoek.

Magento webshop Auverture

Op maat opgeleverde Magento webshop voor de verkoop van zeer luxe sieraden. Gespecialiseerd in unieke, mooie sieraden, bedacht door kunstenaars en door ervaren ambachtslieden tot leven gebracht.

Magento webshop shirts-bedrukken.nl

In navolging van eerder gemaakte, zeer succesvolle webshops heeft Netfort voor Brezo B.V. Kampen een nieuwe webshop ontwikkeld. De webshop is voor het overgrote deel gebaseerd op maatwerk, en heeft alles in huis wat een moderne webshop nodig heeft.

Magento webshop ETQ Amsterdam

Volledig op maat gemaakte Magento webshop voor de verkoop van luxe schoenen en sneakers. De template is volledig schaalbaar en responsive op alle platformen. De webshop won (en wint nog steeds) meerdere internationale website awards.

Magento webshop Schoolkleding

Schookleding.nl is gemaakt in opdracht van Brezo BV Kampen. Het is een op maat gemaakte Magento webshop voor de verkoop van (bedrukt) textiel zoals schoolartikelen, t-shirts en tassen.

Magento webshop Grace

Custom-made Magento webshop voor het gelijknamige bedrijf uit Italië op het hoogste niveau. Deze internationale shop voor de verkoop van op Yoga gebaseerde kleding is volledig vanaf de tekentafel opgebouwd.

Magento webshop Trouwringen24.nl

Volledig op maat gemaakte Magento webshop met o.a. custom made template, virtuele adviseur, 360 rotatie afbeeldingen, online agenda en een op maat gemaakt klant inlogsysteem. De webshop is gemaakt in opdracht van Edelsmederij Verweij met filialen in Veenhuizen en Amersfoort.

Magento webshop Fondueshop

Fondueshop.nl is een webshop voor de verkoop van vlees- kaas- en chocoladefonduesets. Deze webshop is bijna volledig custom made en heeft alle SEO implementaties.

Magento webshop Warmtestore

Voor Warmtestore uit Kampen is een Magento webshop ontwikkeld puur op techniek, SEO vriendelijkheid en lay-out. Het grafische gedeelte is verzorgd door de eigenaren zelf.

Magento webshop Hommard

Voor het welbekende en stijlvolle kledingmerk Hommard heeft Netfort een klantspecifieke Magento template gesliced en geplaatst/ geconfigureerd op het Magento platform. Verder zijn er, naar inzicht van de eigenaren, technische aanpassingen geïmplementeerd.

Magento Webshop Kuhlmobel247.de

De Duitse tak van dit bedrijf was niet zo blij met de online omzet en activiteiten. Het probleem bleek grotendeels te zitten in de tot dan toe gebruikte webshop software, deze hield goede posities in de zoekresultaten van google.

WordPress website Zuiderzeehaven

In navolging op de eerder door ons gemaakt Joomla website hebben we Zuiderzeehaven.nl vernieuwd met een website in WordPress.

WordPress website Sallas Zwolle

Sallas Transporttechniek uit Zwolle is een internationale fabrikant van Verkoopwagens en overige aanhangwagens. Om hun producten goed uit te laten komen hebben we gekozen voor een zo transparant mogelijke layout met veel tekst en afbeeldingen.

Van Virtuemart naar Magento: Kristal-Glas.nl

Kristal-Glas.nl was een Joomla website met Virtuemart webshop. De webshop draaide binnen de mogelijkheden van Virtuemart naar behoren. Helaas is dit systeem toch te beperkt om echt door te groeien, vandaar dat er is gekozen voor de overstap naar Magento.

Joomla website A4 Hydrauliek

De website van A4 Hydrauliek uit Kampen had en verouderd design en beperkte mogelijkheden. Deze website hebben we voorzien van de laatste (Joomla) snufjes, Social Media (share) Buttons, Twitter (tweets) en een fris design.

Magento webshop Coolstores

Weer een klantspecifieke Magento webshop met een eigen ontworpen template, homepagina, categorie indeling, productpagina's en SEO implementaties. De webshop staat op dit moment boven in Google.

Internationale Magento webshops Kaashandel Peters

In opdracht van Kaashandel Peters uit Harderwijk heeft Netfort een zeer omvangrijke internationale kaas webshop ontwikkeld. De Magento webshop bestaat uit meerdere internationale shops, en is ontwikkeld in een zogenaamde "Magento Multi Store" omgeving.

Joomla website Zuiderzeehaven

Zuiderzeehaven wil "Het Rotterdam van het Noorden" worden. Daar past uiteraard een professionele website bij. Netfort heeft een moderne, gemakkelijk te onderhouden website voor Zuiderzeehaven - www.

Joomla website The Spitfires

The Spitfires uit Ruurlo bestaat 70 jaar en is daarmee het oudste beroepsorkest van Nederland. Voor The Spitfires heeft Netfort een volledig nieuwe website ontworpen. De website is voorzien van een aantal interessante modules voor o.

Joomla website Intratel

Intratel is gespecialiseerd in VoIP-oplossingen voor organisaties van 3 tot 1000 aansluitingen. Intratel levert hardware, software en toebehoren van A-merken aan ICT- en Telecom specialisten in heel Nederland, België en Luxemburg.

Magento voor Capelle Haarwerken Zwolle

Voor het bedrijf Capelle Haarwerken uit Zwolle is Netfort aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe webshop. Hiervoor is gebruik gemaakt van het nieuwe e-commerce platform Magento.

Joomla website Hairextensions Kampen

De nieuwe Joomla website voor Hairextensions Kampen is afgerond! Extra aan deze website zijn de social media incons, bookmarking mogelijkheden, een fotoalbum en een gastenboek.

Grafische vormgeving Traveltroef.nl

Traveltroef.nl is een bedrijf met een gigantisch vakantie aanbod. Voor de website van Traveltroef heeft Netfort een groot aantal grafische bestanden, banners, flashbanners en buttons gemaakt.

Joomla website Essense Zwolle

Het bedrijf Essense uit Zwolle was nodig toe aan een nieuwe website. De bestaande website was alweer 4 jaar oud en had een gedateerd design en CSM. De nieuwe website is SEO vriendelijk opgebouwd in Joomla CMS, met een frisse uitstraling en SEO implementaties zoals een goede sitemap en zoekmachine vriendelijke URL's.

Magento webshop Kachel Concurrent

In opdracht van Experienced Advice BV heeft Netfort een kachel webshop opgezet. De website is opgebouwd met Magento en heeft een unieke IP Checker. Bezoekers worden hiermee automatisch omgeleid naar de pagina van de "echte" winkel die het dichtst in de buurt zit.

Ziekenhuis ST Jansdal

Ook de zorgsector richt zich tegenwoordig op marketing, een onoverkomelijke uitwerking van Haagse regelgeving. Voor Ziekenhuis St Jansdal uit Harderwijk verzorgd Netfort de totale internet marketing.

Joomla website Wijz Zwolle

WijZ, voorheen Stichting Ouderen Welzijn Zwolle, daagt senioren uit om actief te blijven en om zelf de regie over het eigen leven te houden. WijZ organiseert daarom een totaalpakket aan activiteiten en diensten die senioren helpt een balans te vinden in het leven.