Flexibel

Alles is door jezelf te wijzigen. Van menu's tot complete artikelcategorieën. Werk alleen of met een team aan jouw website.

Schaalbaar

Van een eenvoudig online visitekaartje tot een zeer geavanceerde, overcomplete website met Joomla CMS.

Vrijheid

Standaard plugins of op maat gemaakte functionaliteiten? Joomla kan volgens jouw specificaties worden opgeleverd.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Netfort voor meer informatie over Joomla; T. 038-3338838, E. info@netfort.nl.

Netfort uit Kampen biedt Joomla webdesign en ondersteunende diensten voor gebruikers (en aanbieders) van Joomla. Voor elk probleem is snel een passende oplossing gevonden, bij elk idee informeren we je over de mogelijkheden. Componenten, modules en plugins kunnen naar eigen inzicht worden aangepast en bewerkt.

Een Joomla website laten maken

De medewerkers van Netfort Marketing & ICT hebben honderden Joomla websites gemaakt voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties in onder meer Utrecht, Lelystad, Almere, Zaandam, Meppel, Elburg, Harderwijk, Den Haag, Hengelo, Barneveld, Enschede, Amsterdam, Rotterdam en diverse plaatsen in Friesland. Maar ook in landen als België, Portugal, Spanje, Finland, Amerika, Duitsland, Roemenië en Polen zijn we actief. Je kunt bij ons terecht voor eenvoudige tot zeer complexe Joomla websites.

Vraag ons vrijblijvend naar voorbeelden van Joomla webdesign of geef je wensen door voor een passende offerte.

Joomla specialist NetfortVirtuemart, het webshop component

Binnen de groep extensies neemt het component Virtuemart, het standaard webshop component voor Joomla, een aparte plaats in. Virtuemart is ontwikkeld om alle soorten producten aan te kunnen, die aangeboden worden door welk bedrijf dan ook. Virtuemart is echter vrij “statisch” waardoor wijzigingen in de template, lay-out en de werking ervan niet gemakkelijk zijn door te voeren zonder gedegen kennis van PHP.

Virtuemart is continu in ontwikkeling waardoor er meerdere versies in omloop zijn. Ook Joomla wordt regelmatig geüpdate naar betere, meer betrouwbare versies. Omdat verschillende versies van Virtuemart geïntegreerd zijn in verschillende versies van Joomla, zijn standaard oplossingen voor problemen meestal niet voor handen.

Updates en onderhoud

joomla webdesign responsiveRegelmatig komen er updates uit voor Joomla en extensies. Alleen al voor de Joomla core worden per jaar zo’n 10 updates uitgebracht. Bij Netfort kun je deze updates snel en professioneel uit laten voeren zonder dat je er omkijken naar heeft. Updates kunnen worden uitgevoerd tegen een vooraf uitgebrachte offerte, of door middel van een SLA (overeenkomst).

Joomla webdesign & SEO

Zoals alle bekende en minder bekende CMS systemen kent Joomla ook zijn eigen SEO technische benadering. Naast de bekende focuspunten zoals teksten, links, zoekwoorddichtheid, (meta) title, description en keywords zal er gewerkt worden aan Joomla specifieke technieken. Hierbij kun je denken aan de template, CSS, .htaccess, robots.txt en meewerkende SEO extensies. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Joomla Conversie

Bestaande websites kunnen door Netfort geconverteerd worden naar Joomla. Hiermee krijgt je de volledige controle en beheer over je eigen website, zonder tussenkomst van derden. Het spreekt voor zich dat, indien wenselijk, wij je leren omgaan met de nieuwe website.

Ook een update naar de nieuwste versie wordt soms een conversie genoemd. Zeker als het een update betreft van een geheel nieuwe Joomla versie. De afgelopen tijd hebben we een groot aantal websites geconverteerd van Joomla 2.5x naar 3.x. Mocht jij hier ook in geïnteresseerd zijn dan vernemen we dat graag zodat we je een vrijblijvende prijsopgave kunnen doen.

Problemen met Joomla of extensies?

Voor hulp kun je prima terecht bij de Joomla CMS specialisten van Netfort Marketing & ICT uit Kampen. Niet alleen de basis Joomla webdesign, maar ook elk ander probleem wordt snel, doeltreffend en professioneel aangepakt!